Southampton a încheiat o serie de șapte meciuri cu echipe din afara primelor 10. Meciul cu Villa era foarte important din acest punct de vedere, în condițiile în care "sfinții" abia în februarie vor mai întâlni un adversar din afara top 10.
Succesul a venit firesc, în condițiile în care Danny Ings și-a continuat forma aproape perfectă. Vârful a demonstrat că, atunci când reușește să se ferească de accidentări, e letal pentru porțile adverse.
Danny Ings a ajuns la 11 reușite în acest sezon de Premier League. Doar doi jucători din istoria "sfinților" au reușit să treacă de granița celor 10 goluri într-o stagiune, până de Crăciun: James Beattie și Matt Le Tissier.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 10 MINUTE
Southampton a urcat pe locul 17, primul care evită retrogradarea în Championship. De partea cealaltă, situația lui Villa devine dramatică. Cu peste 140 de milioane de euro investite în vară, cu siguranță nu aici voia conducerea clubului să fie aproape de Crăciun. Rezultatul de azi o coboară pe nou-promovată pe 18, iar presiunea pe tehnicianul Smith e din ce în ce mai mare.

Rezultatele zilei în Premier League

Everton - Arsenal 0-0
Aston Villa - Southampton 1-3
Bournemouth - Burnley 0-1
Brighton - Sheffield United 0-1
Newcastle - Palace 1-0
Norwich - Wolves 1-2
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM O ORĂ
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 3 ORE