Cu multe absențe în lot, Luis Enrique a reușit o victorie importantă în perspectiva menținerii pe primul loc în grupă.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Oyarzabal, în minutul 14, după o gafă uriașă a experimentatului portar Sommer. Acesta a degajat greșit, la 22 de metri, unde Merino, pe fază, l-a servit ideal pe fotbalistul lui Real Sociedad, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.
În ciuda unei dominării clare, "Furia Roja" nu a mai marcat, elvețienii reușind să se închidă destul de ermetic. Spania a câștigat astfel a 18-a dispută jucată pe teren propriu din ultimele 19 întâlniri. Singura formație care s-a impus în fața ibericilor, în fieful acestora, a fost Anglia.
Cupa Mondială FIFA
Kaka: "În Brazilia, Ronaldo este doar un grăsan care merge pe stradă!"
ACUM 13 MINUTE

Germania, victorie în Ucraina

Neîvinsă pe teren propriu din 2017, de la o partidă contra Croației, Ucraina a trebuit să se recunoască înfrântă în fața Germaniei, scor 1-2.
Băieții lui Shevchenko veneau după două înfrângeri la scor (0-4 în Spania și 1-7 în Franța, într-un amical desfășurat la mijlocul săptămânii), dar nu au reușit să se reabiliteze. Era și complicat, în condițiile numeroaselor absențe din lot (inclusiv 3 portari, care au fost depistați cu COVID-19, astfel că stafful tehnic a fost nevoit să apeleze pentru confruntarea cu Franța la secundul lui Sheva, Oleksandr Shovkovskiy, în vârstă de 45 de ani).
Confruntarea de sâmbătă seară nu a avut istoric, în ciuda scorului care poate indica o partidă echilibrată. Nemții au condus cu 2-0, grație reușitelor lui Ginter și Goretzka și doar ghinionul a făcut ca scorul să nu ia proporții. Gnabry&Co au ratat ocazii uriașe, omul meciului fiind fără îndoială portarul Bushchan, care a reușit 10 parade salvatoare.
Pe final, gazdele au redus din handicap printr-un penalty, tranformat de Malinovsky, dar nu au putut să le dea emoții băieților lui Low.
În clasament, după 3 runde disputate, Spania e lider, cu 7 puncte, în timp ce Germania a urcat pe locul secund, cu 5 puncte. Câștigătoarea grupei se va stabili, probabil, la meciul retur direct dintre iberici și nemți, partidă care va avea loc pe tărâm spaniol. În Germania, cele două formații au încheiat indecis, acum o lună, scor 1-1.
Rezultatele de azi din Liga Națiunilor
Liga C
  • Luxemburg - Cipru 2-0
  • Muntenegru - Azerbaidjan 2-0
Liga D
  • Insulele Feroe - Letonia 1-1
  • Liechtenstein - Gibraltar 0-1
  • Andorra - Malta 0-0
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 8 ORE
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 9 ORE