Luis Enrique a fost surprins în vestiarul ibericilor, echipat cu 24 de măști pe care erau inscripționate numele fotbaliștilor aleși. Printre aceștia se numără 7 jucători aflați la prima selecție: Unai Simon, Eric Garcia, Oscar Rodriguez, Mikel Merino, Ansu Fati, Ferran Torres și Adama Traore.
Lotul complet al Spaniei pentru partidele cu Germania și Ucraina:
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
ACUM 36 MINUTE
  • Portari: David de Gea, Kepa Arrizabalaga, Unai Simon
  • Fundași: Jesus Navas, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Pau Torres, Diego Llorente, Jose Gaya, Sergio Reguilon, Eric Garcia
  • Mijlocași: Fabian Ruiz, Thiago Alcantara, Sergio Busquets, Rodri Hernandez, Mikel Merino, Dani Olmo, Oscar Rodriguez
  • Atacanți: Rodrigo Moreno, Mikel Oyarzabal, Adama Traore, Marco Asensio, Ansu Fati, Ferran Torres

Luis Enrique a anunțat lotul Spaniei pentru primele două meciuri din Liga Națiunilor

Luis Enrique a dezvăluit că, dacă mâine ar fi început Campionatul European, aceasta ar fi fost lista finală a jucătorilor convocați. În același timp, selecționerul a mărturisit că, dacă ar fi fost posibil, ar fi chemat 30 de jucători în loc de 24:
"Ultimele luni au fost ciudate pentru toată lumea. Vreau să transmit un mesaj optimist. Îmi doresc ca în scurt timp să revenim la normal. Noi am muncit de acasă, cu multă grijă și atenție. Cred că este un lot promițător. Dacă mâine ar fi început Campionatul European (n.r. - amânat pentru anul 2021), așa ar fi arătat lista finală. Îmi place enorm această echipă și abia aștept să începem din nou treaba.
Dacă aș fi putut, aș fi chemat 30 de jucători, printre care Gerard Deulofeu, Dani Ceballos, Marcos Llorente și Jordi Alba. Știu că există multe absențe. Sunt 10 jucători pe care i-aș mai fi adăugat în lot, dacă se putea. Nu ne uităm la statistici, vârstă sau echipă actuală, ci folosim o monitorizare extrem de amănunțită.", a spus Luis Enrique.
Spania se află în grupă cu Germania, Ucraina și Elveția, în Liga Națiunilor. Primul meci al ibericilor va avea loc în Germania, pe 3 septembrie.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM O ORĂ
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 5 ORE