Toate opţiunile propuse prevăd ca toate meciurile rămase să se dispute, astfel încât cluburile să nu aibă pierderi financiare masive.
Prima variantă, şi cea mai optimistă, presupune ca sezonul să se reia în luna mai, iar meciurile să se dispute din trei în trei zile, cu sau fără spectatori. Stagiunea ar urma să se încheie pe 30 iunie sau 15 iulie.
A doua opţiune luată în calcul este reluarea sezonului la vară, în condiţiile în care Campionatul European şi Jocurile Olimpice au fost amânate. Calendarul s-ar putea extinde până în luna august sau septembrie.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 2 ORE
Cel mai dur scenariu prevede ca La Liga să revină abia în luna septembrie. Dacă va fi acceptată această ultimă variantă, următorul sezon, 2020/2021, va avea dificultăţi majore şi va trebui amânat foarte mult.
În orice caz, cert e că titlul se va acorda pe teren și nu va fi o decizie la masa verde. De asemenea, scenariile luate în calcul resping posibilitatea ca stagiunea să fie anulată complet și să se folosească pozițiile actuale pentru doar pentru stabilirea echipelor care vor merge în cupele europene, așa cum s-a speculat anterior.
La Liga s-a oprit după 27 de runde, cu FC Barcelona pe primul loc şi Real Madrid pe poziţia secundă, la două puncte distanţă.
În Spania, ultimul raport arată că există 64.059 de cazuri de infectare cu COVID-19, iar 4.858 de persoane şi-au pierdut viaţa. Spania e a doua cea mai afectată țară din Europa de coronavirus, după Italia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 13 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 16 ORE