Spaniolii care au preluat Dinamo în vara anului trecut au fost dați dispăruți de fani. Suporterii din Ștefan cel Mare au gestionat toate problemele clubului, au plătit salariile restante și au anunțat chiar prime pentur fotbaliști în cazul succeselor. Totuși, Rufo Collado, fostul director sportiv al "câinilor" și omul de încredere al lui Cortacero, a anunțat că se află în România.
Deși fanii sperau că a venit momentul în care Pablo Cortacero va ceda pachetul majoritar de acţiuni ale clubului, spaniolii nu au de gând să renunțe la club și își fac planuri mărețe cu echipa din Ștefan cel Mare, la conducerea căreia vor să facă iar legea. Cortacero a pierdut de curând a doua acţiune deschisă în justiţie împotriva fanilor acţionari din DDB. Spaniolul solicita să fie repus în fruntea Consiliului de Administraţie, dar nu a achitat nici măcar taxa de timbru. Instanţa i-a anulat cererea.

Dinamoviștii au înnebunit când au aflat de întoarcerea spaniolilor la conducerea clubului

Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
IERI LA 15:53
Chiar dacă sperau să scape definitiv de spanioli, dinamoviștii au înnebunit când au aflat vestea că omul de încredere a lui Cortacero a revenit, iar Florin Prunea a avut o reacție virulentă: "Cât tupeu poți să ai?! Păi, cum vii tu… Cum poți să vii tu în fața echipei, a antrenorilor, nu mai spun în fața suporterilor! Păi, o să se dea drumul la suporteri! Păi, ăștia cred vreodată că vor intra în Stadionul Dinamo? Suporterii?! Păi, eu am avut de-a face cu ei! O au grea! Au un tupeu inimaginabil! Nu au ce să caute ăștia! Ei pregătesc ceva, vor să pună și ei un capac de 2-3 milioane, să dea un tun și să plece.
Ce au făcut ăștia, că au pus în pericol situația echipei de fotbal… Dacă suporterii din țară nu făceau eforturile pe care le fac, echipa dispărea. Cum să vii tu acum, ca să faci ce?! A, păi, ați scos capul când ați văzut că echipa e și aproape de a-și îndeplini obiectivul de a scăpa de retrogradare și să intre niște bani din drepturile de televizare că acolo cred eu că… Aici trebuie avut mare grijă! Revenind la băieții ăștia (n.r. conducătorii spanioli)… O au grea de tot! Mai vedem! Se întorc ca și cum nu s-a întâmplat nimic! E un tupeu inimaginabil!", a fost reacția virulentă a lui Florin Prunea pentru Pro Sport.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
15/05/2022 LA 15:02