Cel mai bine plătit antrenor din lume, Diego Simeone are unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră ca antrenor. Atletico e abia pe 5, deşi se spera la titlu la începutul sezonului, iar eşecul de azi cu Real a alimentat şi mai mult speculaţiile privind ruptura dintre stafful tehnic şi conducere.
Totuşi, preşedintele "los colchoneros" susţine, cel puţin la nivel public, că nu există animozităţi între părţi. Simeone se bucură în continuare de susţinere pentru ceea ce înseamnă el în istoria modernă a grupării madrilene.
"Nu ne gândim să ne despărţim de Diego Simeone, este un mare antrenor. A cucerit multe trofee aici şi va mai cuceri. Chiar dacă lumea crede că i se văd multe slăbiciuni, eu spun că este mai puternic ca niciodată" a spus preşedintele madrilenilor.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
Referitor la meciul propriu-zis, Cerezo crede că a cântărit decisiv accidentarea lui Morata, care a avut o primă repriză foarte bună.
"Morata a făcut un meci mare, a provocat panică în apărarea Realului, trebuia să marcăm de două ori până la pauză. A venit accidentarea care a decis soarta meciului. Trebuia să primească şi o lovitură de la 11 metri, pentru mine a fost clară infracţiunea", a mai spus preşedintele lui Atletico.

Reacţia lui Diego Simeone, după Real - Atletico 1-0

Şi Diego Simeone a vorbit despre cât de mult a avut de suferit echipa sa, odată cu accidentarea lui Morata. În aceste condiţii, ofensiva oaspeţilor a avut de suferit împotriva celei mai bune apărări din acest sezon de La Liga.
"Am jucat bine, mai ales în prima repriză când am avut mai multe ocazii de care nu am profitat. Real a schimbat sistemul în partea a doua, au început mai bine, au reuşit o fază interesantă la gol, apoi noi am forţat egalarea dar nu am putut marca.
Ne-a lipsit Morata, a trebuit să iasă pentru că încasase o lovitură dură, avea probleme, am decis să nu riscăm", a fost declaraţia după meci a antrenorului lui Atletico.
Liga
Simeone, întrebat de ce a dat mâna cu Ancelotti deși pe Klopp îl lăsase cu mâna întinsă în toamnă
10/05/2022 LA 05:35
Liga
Care a fost prioritatea lui Ancelotti în meciul cu Atletico Madrid: "Am vrut să evităm problemele"
09/05/2022 LA 07:03