Pentru prima dată în istorie, Supercupa Spaniei nu se va disputa între câștigătoarea titlului și câștigătoarea Cupei Regelui. Schimbarea formatului competiției le-a ajutat pe Real Madrid și Atletico Madrid, cele două echipe care se vor lupta pentru trofeu în acest weekend.
Starul celor de la Barcelona, Leo Messi, a marcat 2 goluri în meciul cu Atletico. Unul dintre acestea a fost anulat pentru un henț iar Atletico a întors rezultatul pe finalul partidei și s-a calificat în finală. Messi a criticat erorile defensive după partide.

Leo Messi despre:

La Liga
Atletico a anunțat că Joao Felix foarte probabil va fi transferat, din cauza relației cu Simeone
IERI LA 11:53
  • Meci: "Am făcut un meci foarte bun. Am avut sentimente bune, am atacat încontinuu. La final am pierdut din cauza anumitor erori. Erau practic morți și în 10 minute au întors un meci care trebuia să fie deja decis"
  • Formatul Supercupei: "Este un trofeu. Pe lângă ce s-a spus, ne doream să câștigăm. Meciul cu Espanyol și finalul anului trecut nu au fost momente bune. Doare tare și ce s-a spus despre echipă"
  • Poziția lui Valverde: "Are parte de toată încrederea. Continuăm să muncim și încercăm să ne îmbunătățim jocul. Trebuie să ne gândim la a doua parte a sezonului din La Liga. Suntem primii care recunoaștem când nu am avut un meci bun"
  • Criticile fanilor: "Când suferim înfrângeri și obiectivele nu sunt atinse, e normal să fim criticați. Când oamenii văd că nu jucăm ceea ce ar trebui, e important să fim mai uniți ca niciodată. Trebuie să privim înainte"
  • Viitor: "Avem multe lucruri de îmbunătățit. Astăzi am făcut un pas înainte în ciuda înfrângerii. Vom încerca să continuăm drumul pe care l-am început astăzi, dar fără a face erorile copilărești care ne-au condamnat"
  • Eliminarea nedreaptă: "Sunt lucruri care nu se pot întâmpla într-un meci. Nu pot spune dacă este corect sau nu. Cine înscrie mai mult, câștigă. Am făcut cadou 2 goluri în ultimele 10 minute și de asta nu am câștigat"
  • Fantomele meciurilor cu Roma și Liverpool: "Nu are nimic de-a face cu acele partide. Am făcut din nou greșeli și nu mai putem să pierdem atât de ușor balonul. Am muncit 80 de minute degeaba și am fost învinși"
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
02/12/2022 LA 16:21