Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez, pe masa de operație. Barcelona a confirmat vestea

Sebastian Ujica

Publicat 11/01/2020 la 17:48 GMT+2

Atacantul uruguayan al celor de la FC Barcelona, Luis Suarez, se va opera la genunchiul drept în acest weekend.

Luis Suarez

Credit imagine: Getty Images

Luis Suarez va lipsi minim o lună după ce atacantul celor de la FC Barcelona va suferi o intervenție chirugicală duminică. Clubul catalan a confirmat oficial problemele la meniscul piciorului drept ce nu pot fi reparate fără operație.
Nu este prima operație la genunchiu a lui Suarez, cel care a ratat finalul sezonului trecut pentru că a ales să se opereze astfel încât să fie apt pentru Copa America. Suarez a jucat în partida pierdută de Barcelona în semifinalele Supercupei Spaniei, 2-3 în fața celor de la Atletico.
Suarez are 14 goluri în 23 de partide în acest sezon, fiind lider în La Liga în ceea ce privește assist-urile, 7. Conform jurnalistului Alfredo Martinez, perioada de repaus după această operație va fi de 4-6 săptămâni. Cei de la Barcelona speră ca Suarez să-și revină la timp pentru dubla din optimile UEFA Champions League contra celor de la Napoli.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
live transfers
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo