Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă spre finalul jocului

Andrei Nicolae

Actualizat 16/01/2022 la 22:37 GMT+2

Real Madrid și-a trecut în cont al 12-lea trofeu în Supercupa Spaniei, după o partidă cu Athletic Bilbao câștigată cu scorul de 2-0.

Luka Modric celebra su gol en la Supercopa de España en el Athletic-Real Madrid.

Credit imagine: EFE

Real Madrid și-a trecut în cont primul trofeu al sezonului, după o victorie contra lui Athletic Bilbao, cu scorul de 2-0.
Los Blancos au deschis scorul spre sfârșitul primei părți (min. 38), în urma unei execuții a lui Luka Modric. Lucrurile au devenit destul de clare în debutul părții secunde, după ce Karim Benzema a marit avantajul dintr-o lovitură de la 11 metri.
Bascii au avut o șansă de a aprinde finalul, dar Raul Garcia a ratat un penalty în minutul 87. Thibaut Courtois a avut o paradă expcepțională cu piciorul. Belgianul a apărat al doilea penalty din acest sezon. Înainte ca Bilbao să execute lovitura de pedeapsă, Militao a fost eliminat pentru henț.

Real Madrid a câștigat al doilea trofeu în Supercupa Spaniei în actualul format

Real Madrid și-a trecut în cont al 12-lea trofeu în istoria Supercupei Spaniei, ajungând la o lungime distanță de FC Barcelona, echipă pe care au învins-o în semifinale, cu scorul de 3-2 după prelungiri.
În actualul format, cu semifinale și finală, Los Blancos au obținut al doilea trofeu. Athletic Bilbao, câștigătoare în 2021 în această întrecere, a învins Atletico Madrid cu 2-1 în semifinale.
Meciul s-a jucat în Arabia Saudită, pe stadionul King Fahd Stadium, din Riyadh.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo