Real Madrid și-a trecut în cont primul trofeu al sezonului, după o victorie contra lui Athletic Bilbao, cu scorul de 2-0.
Los Blancos au deschis scorul spre sfârșitul primei părți (min. 38), în urma unei execuții a lui Luka Modric. Lucrurile au devenit destul de clare în debutul părții secunde, după ce Karim Benzema a marit avantajul dintr-o lovitură de la 11 metri.
Ligue 1
Eurosport Spania a făcut anunțul: Mbappe rămâne la PSG! Cifrele unei afaceri cum n-a mai fost alta
ACUM 17 ORE
Bascii au avut o șansă de a aprinde finalul, dar Raul Garcia a ratat un penalty în minutul 87. Thibaut Courtois a avut o paradă expcepțională cu piciorul. Belgianul a apărat al doilea penalty din acest sezon. Înainte ca Bilbao să execute lovitura de pedeapsă, Militao a fost eliminat pentru henț.

Real Madrid a câștigat al doilea trofeu în Supercupa Spaniei în actualul format

Real Madrid și-a trecut în cont al 12-lea trofeu în istoria Supercupei Spaniei, ajungând la o lungime distanță de FC Barcelona, echipă pe care au învins-o în semifinale, cu scorul de 3-2 după prelungiri.
În actualul format, cu semifinale și finală, Los Blancos au obținut al doilea trofeu. Athletic Bilbao, câștigătoare în 2021 în această întrecere, a învins Atletico Madrid cu 2-1 în semifinale.
Meciul s-a jucat în Arabia Saudită, pe stadionul King Fahd Stadium, din Riyadh.
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
ACUM 20 ORE
Liga
Marca: Real Madrid tremură pentru prima oară pentru Kylian Mbappe. Ce s-a întâmplat
ACUM 21 ORE