Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid pune presiune pe arbitrii meciului cu Barcelona, din Supercupă! Ce au făcut madrilenii

Nicu Savin

Actualizat 12/01/2022 la 19:29 GMT+2

Real Madrid și Barcelona se înfruntă în această seară în prima semifinală a Supercupei Spaniei, meci care se va disputa în Arabia Saudită. Madrilenii au încercat în cursul zilei să pună presiune pe arbitrii întâlnirii, postând un filmuleț în care au adus aminte că aceștia au defavorizat în trecut gruparea de pe Bernabeu.

Supercopa 2022: Se Real Madrid-FC Barcelona i El Clasico-semifinale på discovery+

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid - Barcelona este în orice condiții un meci uriaș, care stârnește orgolii incomensurabile. Primul "El Clasico" al anului va avea loc în această seară, în semifinalele Supercupei Spaniei, competiție care se va disputa în Arabia Saudită, pentru o rețetă financiară avantajoasă.
Chiar dacă importanța meciului nu este atât de mare, fiecare echipă va face totul pentru a câștiga, iar celebrele tachinări dinaintea unui astfel de duel nu au lipsit.
Partida de la Riad va fi arbitrată la centru de Jose Luis Munuera Montero, care va fi asistat în camera VAR de Jose Luis Gonzalez. Madrilenii au ținut să aducă în prim plan, prin canalul oficial al clubului, mai multe episoade în care cei doi cavaleri ai fluierului ar fi dezavantajat formația lui Ancelotti, gestul fiind catalogat ca o presiune pe cavalerii fluierului de către jurnaliștii de la Mundo Deportivo, cotidianul de casă al celor de la Barcelona.
Madrilenii au evocat mai multe partide în care cei doi oficiali au fost implicați și ar fi luat decizii greșite, cel mai important fiind meciul cu Sevilla din finalul sezonului precedent, în care Realul ar fi putut trece pe prima poziție și avea astfel prima șansă la titlu.
"Munuera Montero și Gonzalez Gonzalez vor arbitra El Clasico. Să sperăm că de data aceasta nu vor fi protagoniști", a fost finalul materialului în care madrilenii au expus greșelile din trecut ale celor doi arbitri.
Citește și:

Real Madrid - Barcelona, prima semifinală din Supercupa Spaniei

Granzii Spaniei dau piept în prima semifinală Supercupă. Cele două sunt cele mai galonate cluburi ale competiției care a avut prima ediție în 1982, catalanii având 13 trofee, urmați de rivalii galactici, cu 11 supercupe în vitrina lor.
În confruntările directe din competiție, trupa de pe Bernabeu are un avantaj foarte mare. Cele două s-au întâlnit de șapte ori, iar Real Madrid a câștigat trofeul în șase dintre aceste confruntări, singurul succes al Barcelonei în fața rivalei venind în 2011.
Meciul dintre Barcelona și Real Madrid, care va avea loc pe stadionul King Fahd International din Riad, este programat de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo