Real Madrid - Barcelona este în orice condiții un meci uriaș, care stârnește orgolii incomensurabile. Primul "El Clasico" al anului va avea loc în această seară, în semifinalele Supercupei Spaniei, competiție care se va disputa în Arabia Saudită, pentru o rețetă financiară avantajoasă.
Chiar dacă importanța meciului nu este atât de mare, fiecare echipă va face totul pentru a câștiga, iar celebrele tachinări dinaintea unui astfel de duel nu au lipsit.
Partida de la Riad va fi arbitrată la centru de Jose Luis Munuera Montero, care va fi asistat în camera VAR de Jose Luis Gonzalez. Madrilenii au ținut să aducă în prim plan, prin canalul oficial al clubului, mai multe episoade în care cei doi cavaleri ai fluierului ar fi dezavantajat formația lui Ancelotti, gestul fiind catalogat ca o presiune pe cavalerii fluierului de către jurnaliștii de la Mundo Deportivo, cotidianul de casă al celor de la Barcelona.
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
IERI LA 18:49
Madrilenii au evocat mai multe partide în care cei doi oficiali au fost implicați și ar fi luat decizii greșite, cel mai important fiind meciul cu Sevilla din finalul sezonului precedent, în care Realul ar fi putut trece pe prima poziție și avea astfel prima șansă la titlu.
"Munuera Montero și Gonzalez Gonzalez vor arbitra El Clasico. Să sperăm că de data aceasta nu vor fi protagoniști", a fost finalul materialului în care madrilenii au expus greșelile din trecut ale celor doi arbitri.
Citește și:

Real Madrid - Barcelona, prima semifinală din Supercupa Spaniei

Granzii Spaniei dau piept în prima semifinală Supercupă. Cele două sunt cele mai galonate cluburi ale competiției care a avut prima ediție în 1982, catalanii având 13 trofee, urmați de rivalii galactici, cu 11 supercupe în vitrina lor.
În confruntările directe din competiție, trupa de pe Bernabeu are un avantaj foarte mare. Cele două s-au întâlnit de șapte ori, iar Real Madrid a câștigat trofeul în șase dintre aceste confruntări, singurul succes al Barcelonei în fața rivalei venind în 2011.
Meciul dintre Barcelona și Real Madrid, care va avea loc pe stadionul King Fahd International din Riad, este programat de la ora 21:00.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
IERI LA 17:00
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
IERI LA 13:35