Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură pentru Barcelona înainte de finala Supercupei Spaniei. Cine va lipsi la derby-ul cu Real Madrid

Andrei Nicolae

Actualizat 12/01/2024 la 17:47 GMT+2

Barcelona s-a calificat joi seara în finala Supercupei Spaniei și urmează să dea piept în ultimul act cu rivala eternă, Real Madrid, în lupta pentru trofeu. Catalanii nu se vor putea baza însă pe un jucător extrem de important, Raphinha, în urma analizelor medicale efectuate după partida cu Osasuna din semifinale.

Robert Lewandowski of FC Barcelona celebrates 0-3 with Raphinha of FC Barcelona during the La Liga Santander match between Espanyol v FC Barcelona at the RCDE Stadium on May 14, 2023 in Cornella de Llobregat Spain

Credit imagine: Getty Images

Barcelona se va lupta duminică pentru un nou trofeu al Supercupei Spaniei, când o va întâlni în finală pe Real Madrid, cea mai mare rivală a sa. Catalanii au ajuns în ultimul act al competiției după ce au trecut de Osasuna cu 2-0 în semifinale, grație reușitelor lui Robert Lewadnowski și Lamine Yamal.
Deși a câștigat meciul, echipa lui Xavi a suferit o lovitură. Raphinha a ieșit accidentat de pe teren în minutul 42, iar în urma investigațiilor, va rata finala Supercupei disputată în weekend, potrivit Marca.
Fotbalistul brazilian a efectuat un RMN, iar rezultatul a fost unul clar: accidentare musculară la bicepsul femural al piciorului stâng. Absența sud-americanului poate fi decisivă pentru Xavi, ținând cont că Raphinha este un jucător de bază în primul 11. Tehnicianul catalanilor îl va putea folosi pe Lamine Yamal pe postul de extremă dreaptă, exact cum a făcut-o și în meciul cu Osasuna, tânărul chiar marcând în meci.
Citește și:

Raphinha, out pentru aproximativ o lună

Potrivit presei din Spania, fotbalistul blaugrana va absenta în jur de o lună de pe teren și va rata câteva partide. Cu toate acestea, se prefigurează ca Raphinha să revină până la turul optimilor Champions League, când Barcelona dă peste Napoli pe 21 februarie.
Până la acea partidă, Barcelona se va lupta pentru cea de-a 15-a Supercupă a Spaniei din vitrină duminică, la Riyadh, în finala contra lui Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo