Aflată la debutul în cupele europene, Sepsi OSK a început curajos partida, urcând destul de mult în ofensivă în primele minute. De altfel, prima ocazie importantă a partidei i-a aparţinut, şutul puternic al lui Rajko Rep de la aproximativ 25 de metri fiind respins cu dificultate de portarul formaţiei Spartak Trnava (minutul 15).
Răspunsul gazdelor a venit 4 minute mai târziu, când Bukata a încercat o foarfecă laterală din interiorul careului, însă execuţia a lăsat mult de dorit, mingea trimisă de el trecând departe de poartă. Acelaşi Bukata putea deschide scorul în minutul 29, însă şutul său a trecut puţin peste poarta apărată de Niczuly.
Ciunciukov (minutul 32) şi Ştefănescu (minutul 43) şi-au încercat şi ei şuturile de la distanţă, însă tabela a rămas nemodificată până la pauză.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 3 MINUTE
Spartak a revenit de la cabine mult mai ambiţioasă, punând presiune pe formaţia din Sfântu Gheorghe, iar în minutul 48 Bukata a trimis puternic spre poartă, mingea fiind reţinută de portarul Niczuly.

Sepsi a rezistat pe final, în 10, în fața lui Spartak Trnava

Intrat la pauză, Damaşcan a semnat prima mare ocazie a formaţiei covăsnene în minutul 55. El a trecut uşor de un adversar şi a şutat din unghi la colţul lung puţin pe lângă poartă.
Şanse de a deschide scorul au mai avut Rep (66), Ciunciukov (70) şi Păun (74) pentru Sepsi şi Yusuf (58) şi Sebastian Kosa (68) pentru Spartak Trnava.
Cea mai mare ocazie a partidei le-a aparţinut gazdelor în urma unui contraatac. În minutul 78, Savvidis a primit în adâncime o pasă de la Boateng şi a scăpat singur cu portarul echipei Sepsi, dar şutul său la colţul lung a trecut pe lângă poartă.
Formaţia condusă de Leo Grozavu a încheiat meciul cu un om mai puţin pe teren, căpitanul Bogdan Mitrea fiind eliminat de pe teren în minutul 86 pentru două cartonaşe galbene.
Sepsi OSK a solicitat şi două lovituri de la 11 metri în această partidă, mai întâi la prin Mitrea în prima repriză (34) şi după pauză la Ciunciukov (58), dar arbitrul Ivailo Stoianov a lăsat de fiecare dată jocul să continue.
Manşa secundă este programată în 29 iulie, la Sfântu Gheorghe. Dacă va trece de Spartak Trnava, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va înfrunta învingătoarea din întâlnirea Sutjeska Niksic (Muntenegru) - Maccabi Tel Aviv (Israel), în turul al treilea preliminar. Sepsi OSK ar fi gazdă în prima manşă, pe 5 august, iar partida revanşă o va juca în deplasare, în data de 12 august.
Sursa: Agerpres
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 32 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM O ORĂ