Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Toate competițiile au fost pus pe hold odată cu izbucnirea focarelor în întreaga lume, însă sportul ne lipsește și îi vom duce lipsa până când totul (să sperăm) că va reveni la normal.
Un stiudiu recent realizat la universitățile KU Leuven din Belgia și Eindhoven University of Technology din Olanda a stability faptul că distanța cea mai sigură pentru mers, alergare sau mers cu bicicleta nu coincide cu distanța social de 1,5 până la 2 metri. Lumea a început să urmeze noi obiceiuri de conduită odată cu pandemia de coronavirus, iar masca și mănușile sunt esențiale – însă distanța optimă de doi metri funcționează numai pentru locuri închise sau spații exterioare unde nu există vânt. Specialiștii susțin că până și o briză ușoară poate perturba orice competiție viitoare.
“Oamenii care strănută sau care tușesc în timpul unui exercițiu au puterea de a-i infecta pe cei din jur mult mai repede, însă până și oamenii care pur și simplu respiră îi pot pune pe ceilalți în pericol”, a explicat profesorul Bert Blocken, de la Eindhoven University of Technology.
Fotbal
Cel mai scump stadion din istoria fotbalului va fi gata in 2 ani! Clubul care va juca pe el
16/04/2020 LA 19:36
La finalul pandemiei de coronavirus se va naște un nou sport, anunță specialiștii, acela de a face tot posibilul să nu te infectezi cu COVID-19. Prin urmare, aceștia anunță că două persoane care se deplasează în aceeași direcție trebuie să mențină o distanță de cel puțin patru metri, iar în ciclism trebuie să existe cel puțin 10 metri între competitori și până la 20 de metri în funcție de viteza pe care o au.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
ACUM 6 MINUTE
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 17 MINUTE