"Giuleștenii" au fost nevoiți să joace în inferioritate numerică, al doilea meci consecutiv, după ce Robert Băjan a fost eliminat încă din minutul 8. Fundașul Rapidului, introdus în primul "11" de Daniel Pancu în locul căpitanului Ionuț Voicu, eliminat în etapa precedentă contra lui Turris, s-a ciocnit violent, cap în cap, cu Cherecheș. Jucătorul celor de la ASU Poli a rămas inert pe gazon, iar medicii au intervenit de urgență pentru a-i acorda primul ajutor.
După câteva minute în care a stat întins pe gazon, spre disperarea celorlalți jucători și a suporterilor din tribune, Cherecheș și-a revenit și a fost transportat cu ambulanța la spital. Deși trupa lui Pancu a jucat aproape tot meciul în 10 oameni, echilibrul s-a menținut, iar Rapidul chiar a avut ocaziile mai periculoase.
https://i.eurosport.com/2020/03/01/2787090.jpg
Romanian Liga I
Motiv de sărbătoare la Rapid! Când pot inaugura giuleștenii noul stadion: "Atunci se face recepția!"
IERI LA 11:49
Sursa: FC Rapid 1923

Rapid a cerut 2 penalty-uri

"Giuleștenii" puteau da lovitura în ultimele minute ale partidei, însă faza Rapidului s-a încheiat fără gol. Jucătorii lui Pancu au cerut și două lovituri de departajare, dar arbitrul n-a fost de aceeași părere. Mai întâi Sandro Djuric a căzut în careul Timișoarei, dar centralul i-a arătat cartonașul galben pentru simulare. Apoi, Drăghiceanu a cerut un penalty după un fault în careul bănățenilor, însă nici el n-a fost mai norocos, spre disperarea lui Daniel Pancu.
S-a încheiat 0-0, rezultat care n-o ajută deloc pe Rapid în lupta pentru promovare. Formația giuleșteană avea nevoie de o victorie pentru a urca pe locul 2 și pentru a se apropia de liderul UTA Arad. După 22 de etape, Rapid se află pe locul 3, cu 37 de puncte adunate, în timp ce ASU Poli ocupă locul 10, cu 32 de puncte.
https://i.eurosport.com/2019/11/16/2717966.jpg

Poli și Rapid, "frați mereu"

Chiar dacă jocul nu a oferit goluri, atmosfera din tribune a fost fantastică. Cele două galerii "înfrățite" au creat o atmosferă spectaculoasă pe stadionul "Dan Păltinișanu", așa cum deja ne-au obișnuit. În prima repriză, suporterii lui ASU Poli au afișat și o coregrafie prin care au aniversat 40 de ani de prietenie cu fanii Rapidului. Printre steagurile colorate în violet și vișiniu, bănățenii au afișat și mesajul "Poli și Rapid, 40 de ani. Frați mereu".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Ce se întâmplă cu Iosif după ce Rapid a ajuns la 3 meciuri fără victorie în Liga 1! Anunțul oficial
19/09/2021 LA 11:04
Romanian Liga I
OFICIAL | Mihai Iosif primește întăriri! Un fotbalist revine la Rapid după 7 ani
16/09/2021 LA 11:26