Astfel, marți, de la ora 22:00, vor avea loc meciurile dintre Chelsea și Lille, respectiv Villarreal - Juventus Torino. Miercuri, spectacolul continuă de la aceeași oră cu partidele dintre Benfica Lisabona și Ajax Amsterdam, respectiv Atletico Madrid și Manchester United.
Vor fi, așadar, încă patru meciuri care vor stârni cu siguranță un interes printre toți fanii fotbalului, dar și printre cei pasionați de pariuri online. Pentru aceștia din urmă am ales și câteva ponturi cu șanse bune de reușită și cote atractive.

Ambele echipe au șanse să înscrie la Villarreal - Juventus

Liga
Florentino Perez are în vizor trei jucători, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid
ACUM 12 MINUTE
Villarreal este genul de echipă obișnuită să înscrie în meciurile de pe teren propriu. Lăsând la o parte remiza cu Real Madrid (scor 0-0), "Submarinul galben" punctase anterior în ultimele șase meciuri de acasă, chiar și în fața unor adversari de top precum FC Barcelona și Atletico Madrid. Iar cu echipele din Italia are amintiri plăcute, ținând cont că în faza grupelor le-a dat cinci goluri celor de la Atalanta.
Juventus marchează, și ea, constant în deplasare, reușind acest lucru în ultimele 6 meciuri de pe teren advers. În plus, la ultimele două vizite din Spania, i-a dat trei goluri lui FC Barcelona și două lui Atletico Madrid.
Avem, așadar, șanse bune să vedem un meci cu goluri de ambele părți. Cei care cred că acest lucru se va întâmpla, pot paria la Unibet la cota 1.83 pe selecția Ambele marchează.
https://i.eurosport.com/2022/02/22/3325557.png

Sunt așteptate goluri și la Chelsea - Lille

Chelsea - Lille pare cel mai dezechilibrat meci din această săptămână, însă francezii nu vor ceda cu ușurință. În 2019, când au întâlnit-o pe Chelsea, ei au pierdut în ambele confruntări cu 2-1.
În plus, Lille este o echipă obișnuită să înscrie în deplasare, având gol în nouă din ultimele zece meciuri pe teren advers. În schimb, Chelsea are gol marcat în ultimele zece partide contra echipelor din Franța în Champions League.
Pentru cei care cred că ambele echipe vor înscrie și se vor marca cel puțin 2.5 goluri, Unibet are o selecție foarte interesantă în secțiunea Pariuri Combo, la cota 2.50.
https://i.eurosport.com/2022/02/22/3325558.png

Benfica - Ajax, sub semnul echilibrului

Confruntarea dintre Benfica Lisabona și Ajax Amsterdam se anunță a fi una echilibrată, în care echipele nu-și vor asuma mari riscuri. Deși sunt percepute ca echipe ofensive, atunci când s-au întâlnit spectacolul a lipsit în mare măsură.
Spre exemplu, în ultimele patru meciuri dintre Benfica și Ajax s-a marcat de fiecare dată cel mult două goluri. Cei care mizează pe pariul sub 2.5 goluri beneficiază de cota 2.15 la Unibet.
https://i.eurosport.com/2022/02/22/3325560.png

O învinge Manchester United pe Atletico?

Manchester United reușește cumva să treacă peste inconstanța din Premier League când vine vorba de meciurile din Champions League. E neînvinsă în ultimele cinci partide și, deși va avea un adversar dificil, poate câștiga din nou în Spania, așa cum a făcut și în faza grupelor, când s-a impus pe terenul lui Villarreal.
În schimb, Atletico Madrid a pierdut ultimele două meciuri de acasă în fața unor echipe din Anglia, disputate în 2021: scor 2-3 contra lui Liverpool și 0-1 contra lui Chelsea Londra.
Unibet oferă o cotă foarte bună pentru victoria lui Manchester United, 3.20.
https://i.eurosport.com/2022/02/22/3325561.png
Pe lângă oferta impresionantă de pariuri, Unibet rulează în această perioadă și o campanie promoțională cu premii incredibile. Cu un pariu de 50 RON poți câștiga unul din autoturismele BMW puse la bătaie sau alte premii. În plus, săptămânal, primești garantat și un cadou pentru primul pariu eligibil la promoție.
Cotele la pariuri în acest articol pot suferi modificări în orice moment.
Romanian Liga I
CSA Steaua a cerut la TAS suspendarea barajului de promovare în Liga 1! FRF, dată în judecată
ACUM 21 MINUTE
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 37 MINUTE