Partidele din Champions League au loc marți și miercuri, de la ora 22:00, iar pro-gramul este următorul: marți se vor disputa meciurile Manchester United - Atletico Madrid și Ajax Amsterdam - Benfica Lisabona, în timp ce miercuri sunt programate confruntările Juventus - Villarreal și Lille - Chelsea.
Joi vor avea loc partidele din Europa League și Conference League, iar interesul cel mai ridicat va fi în jurul partidei dintre Bayer Leverkusen și Atalanta.
Printre cei care vor urmări partidele se vor afla în mod cert și cei pasionați de pariuri. Aceste competiții stârnesc un interes ridicat și numărul celor care pariază pe meciu-rile de top cresc. Așadar, în rândurile următoare iată prezentarea a trei meciuri de top, cote Champions League și Europa League, dar și ponturi din oferta operatorului Unibet. La acesta, utilizatorii pot profita și în luna martie de campania la care orice pariu de minim 50 RON generează un tichet pentru extragerile săptămânale în care se acordă autoturisme BMW și multe alte premii.
Bundesliga
Cine e fotbalistul care trebuie să-l facă uitat pe Lewandowski! Bayern i-a găsit înlocuitor
26/04/2022 LA 11:51

Manchester United - Atletico, un meci extrem de interesant

În prima manșă, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. A fost o partidă în care echipele și-au împărțit momentele de dominare, iar United a scapăt de în-frângere printr-un gol marcat pe final de meci.
Cel mai probabil așa va fi și meciul retur, rezultatul final fiind destul de greu de anti-cipat. Există însă o posibilitate destul de mare ca partida să fie una cu goluri multe, dacă ne uităm pe parcursul echipelor din Champions League. United are nu mai pu-țin de 13 meciuri la rând cu gol marcat în competiție, în timp ce Atletico a reușit acest lucru în 4 din ultimele 6 meciuri.
În aceste condiții, utilizatorii pot miza pe selecția Ambele Marchează, care are cota 1.97 la Unibet.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337651.png

Ajax și Benfica, abonate la goluri marcate

Spectacol a fost și în turul acestei confruntări din optimile Champions League, care s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Ajax îl are atac pe Sebastien Haller, unul dintre golgheterii Champions League, în timp ce Benfica are o forță colectivă impresionan-tă.
În aceste condiții, nu e de mirare că echipele marchează constant. Ajax vine după cinci meciuri la rând în Champions League în care s-au marcat cel puțin trei goluri. Iar Benfica a trecut de această bornă în patru din ultimele șase meciuri. Sunt echipe care marchează, își asumă riscuri, astfel că și primesc goluri.
În plus, în trei din ultimele cinci meciuri dintre Ajax și Benfica ambele echipe au reu-șit să marcheze. Așadar, o selecție cu șanse mari de reușită este disponibilă în secți-unea Pariuri Combo de la Unibet: Ambele Marchează și se vor înscrie peste 2.5 go-luri la cota 1.80.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337653.png

Va fi spectacol între Leverkusen și Atalanta?

Leverkusen și Atalanta și-au demonstrat forța ofensivă și în partida tur, pe care itali-enii au câștigat-o cu 3-2. Așteptările sunt, așadar, foarte mari de la retur.
Sunt argumente destule pentru un nou meci cu goluri multe, ținând cont că aceste echipe iubesc jocul ofensiv. Atalanta are 12 goluri marcate în șase meciuri din Champions League în acest sezon și alte 8 în cele trei din Europa League.
În schimb, Leverkusen a reușit să marcheze în șase din cele șapte meciuri disputate în Europa League, fiind și ea obișnuită să își creeze multe ocazii. Sunt așadar toate premisele pentru un meci cu goluri multe, iar utilizatorii pot încerca o altă selecție din secțiunea Pariuri Combo: Ambele Marchează și peste 2.5 goluri la cota 1.74.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337655.png
Cotele la pariuri pot suferi modificări în orice moment.
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat convocările preliminare pentru partidele cu Grecia și Israel
04/03/2022 LA 13:39
Fotbal
Brazilia, "surplus" de atacanți. Cine va prinde lotul pentru Mondialul din Qatar?
17/02/2022 LA 10:30