Dinamo București traversează cel mai greu moment din istorie. Are probleme mari financiare, trăiește exclusiv cu ajutorul suporterilor și din drepturile TV, iar azi se află pe loc retrogradabil, având o serie de 10 înfrângeri în Liga 1.
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a făcut însă o dezvăluire cu care alimentează speranțe pentru suporteri.
Romanian Liga I
FCU Craiova, învingătoare în derby-ul orașului cu Universitatea. Baeten și Ganea aduc succesul
ACUM O ORĂ
"Am avut tatonări cu câțiva oameni de afaceri de aici, din Dubai. Nu am vorbit încă concret despre bani dar urmează să vorbim săptămâna viitoare despre asta. Există posibilitatea ca în curând la Dinamo să vină investitori puternici din Dubai", a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Playsport.ro.

Dinamo a transferat încă doi jucători

În acest moment, Dinamo trage să supraviețuiască și să obțină punct sau puncte în acest weekend, în partida din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe (duminică, ora 17:30), în etapa a 14-a din Liga 1.
Pentru a-și maximiza șansele de a evita retrogradarea, Dinamo i-a adus în ultimele două zile pe Cătălin Carp și atacantul sloven Marko Nunic.
Așadar, Dinamo a ajuns la 5 transferuri realizate după revenirea lui Mircea Rednic la echipă. Michel Espinosa, Tomas Vestenicky, Nikolaos Kainourgios, Cătălin Carp și Marko Nunic sunt cei 5 jucători ajunși la Dinamo în ultimele 3 săptămâni, toți venind din postura de fotbaliști liberi de contract.
După 13 etape scurse din acest sezon, Dinamo ocupă penultima poziție în Liga 1, cu numai 8 puncte acumulate. După meciul cu Sepsi, "câinii" vor juca acasă împotriva campioanei CFR Cluj, în ultima etapă a turului din sezonul regulat și înainte de pauza competițională de 2 săptămâni dedicată meciurilor internaționale.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Reacția selecționerului SUA, după eliminarea de la Cupa Mondială: "Sunt mândru de acest grup"
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Elogii aduse Olandei după calificarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar
ACUM 2 ORE