SportED Talks revine pe Eurosport.ro cu o nouă ediție. Luni după-amiază, Virgil Stănescu discută cu Vlad Enăchescu despre cariera sa de jurnalist sportiv dar și despre noua sa aventură în lumea sportului - Vlad conduce în prezent secția de handbal de la CSM București.
In acest episod voi vorbi cu un prieten care a trait in sport si in jurul sportului cam toata viata lui. A jucat baschet in perioada liceului, dar i-ati auzit vocea de foarte multe ori. I-ati auzit-o la sase editii al Jocurilor Olimpice si in foarte multe meciuri, turnee sau emisiuni de fotbal. In cei 25 de ani de televiziune a coordonat zeci de jurnalisti atat la Televiziunea Romana cat si la Telesport sau Telekom Sport. Astazi, pe langa televiziune conduce sectia de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti, astfel ca experienta lui este multidimensionala.
Liga Campionilor UEFA
Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o Real Madrid în acest sezon de Champions League
ACUM O ORĂ

Virgil Stănescu

Fost mare baschetbalist al României, Virgil Stănescu a fost de 5 ori ale cel mai bun jucător român și timp de 10 ani a fost căpitanul echipei naționale. După ce s-a retras din activitatea de sportiv, Virgil Stănescu a rămas în lumea baschetului ca președinte al Steaua CSM EximBank, fiind ales apoi și vice-președintele Federației Române de Baschet.
În prezent, el este Președintele Sports HUB și director executiv al CEO Clubs International - Europe. "După 20 de ani de cariera sportivă și nenumărate trofee și medalii, am renunțat la viața de baschetbalist dar am ales să rămân activ în sport, fiind preocupat de strategia baschetului românesc și de propagarea acestui sport în rândul tinerilor. La clubul pe care îl conduc, am pus bazele unui centru de “excelență” pentru copii și tineret, sub umbrela căruia joacă baschet aproximativ 1200 de copii" spune Virgil Stănescu.
El a fost invitat de-a lungul timpului la CEO Clubs, Romanian Business Leaders și alte organizații naționale și internaționale în calitate de speaker.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM 2 ORE