După ce autoritățile au anunțat că lucrările de la stadioanele bucureștene "Giulești", "Ghencea" și "Arcul de Triumf" au avansat, a venit rândul unei alte arene să se bucure de atenția publicului. Este vorba despre clubul din Liga 1, Sepsi Sfântu Gheorghe,care va avea la dispoziție o nouă arenă în mai 2021, iar gazonul va fi montat în luna noiembrie a acestui an. Costurile de construcție se ridică la peste 20 de milioane de euro și au fost suportate integral de Guvernul Ungariei, care susține această echipă.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816779.jpg
Sută la sută nu o să fie gata anul acesta, abia în mai o să fie gata, anul viitor. Costă peste 20 de milioane de euro stadionul și încă vreo 4 milioane de euro complexul. O să aibă 8.400 de locuri. Banii sunt de la Guvernul din Ungaria. În noiembrie vrem să punem gazonul, ca să fie bine și el, să nu se rupă. Să aibă timp să se prindă - Laszlo Dioszegi, pentru Digi Sport
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816780.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 6 ORE