"Rapid Arena", care va avea o capacitate de 14.000 de locuri, ar trebui să fie finalizată în primăvara anului 2021, dacă lucrările vor decurge conform planului.
CNI a postat noi imagini cu stadionul din Giulești, care va găzdui antrenamentele echipelor naționale, la Campionatul European de vara viitoare.
"Vești bune la început de săptămână! Vă prezentăm noi imagini cu arena din Giulești, unde lucrările de execuție sunt în plină desfășurare, lucrându-se intens atât la interior, cât și la exterior.
Cupa Mondială FIFA
23 de jucători riscă să rateze semifinalele, dacă vor lua galben în sferturi! Nume grele pe listă
ACUM CÂTEVA SECUNDE
A fost finalizată structura metalică a acoperișului de cele două peluze și de la tribuna a doua, iar în prezent se lucrează la structura metalică a acoperișului de la tribuna 1 și la zonele de interior.", a fost mesajul postat de CNI, pe contul de Facebook.

"Rapid Arena" va fi finalizată în primăvara anului viitor

Recent, Adrian Cefalan, directorul de investiții din cadrul CNI, a anunțat că stadionul din Giulești va fi finalizat în primul trimestru din 2021:
"Precizăm faptul că pentru stadionul Giulești “Valentin Stănescu", contractual, termenul de finalizare a lucrărifor este primul trimestru al anului 2021.
Dupa efectuarea recepției la terminarea lucrărilor, CNI va preda obiectivul de investitii catre Clubul Sportiv Rapid Bucuresti, beneficiarul final, în sarcina căruia cade exclusiv programarea evenimentefor sportive.", a spus, recent, Adrian Cefalan, pentru Digi Sport.
"Rapid Arena" este cea de-al treilea stadion construit cu ocazia găzduirii Campionatului European în 12 orașe din Europa, printre care și București. Stadionul "Steaua" și "Arcul de Triumf" sunt celelalte două arene modernizate în Capitală.

Specificațiile "Rapid Arena"

  • capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor)
  • preţ 39.499.366 milioane de euro
  • nivel de clasificare UEFA, 4
  • suprafaţa totală înierbată va fi de 120X80 m (inclusiv suprafaţa de gardă)
  • complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis, volei, baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice
  • spaţii de cazare pentru sportivi
  • spaţii de alimentaţie publică
  • spaţii administrative
Romanian Liga I
Câți antrenori a schimbat Universitatea Craiova în ultimii 9 ani. Cine a avut cel mai scurt mandat
ACUM 10 MINUTE
UEFA Europa Conference League
FCSB, sancționată drastic, după incidentele de la meciul cu West Ham! Comunicatul emis de UEFA
ACUM 29 MINUTE