Federația Română de Rugby ar fi dorit ca stadionul "Arcul de Triumf" să fie destinat doar sportului cu balonul oval, dar acest lucru nu se va întâmpla. Chiar dacă până acum nu s-au disputat meciuri de fotbal pe moderna arenă, "sportul rege" va ajunge în cele din urmă acolo în luna martie.
Naționala de tineret a României va juca pe "Arcul de Triumf" o partidă amicală cu reprezentativa similară a Finlandei.
Citește și:
Fotbal
Matip a dus-o pe Liverpool în avantaj în meciul cu Southampton, înscriind cu capul după un corner
ACUM 7 ORE

Stadionul "Arcul de Triumf" va găzdui în premieră un meci de fotbal

Anunțul a fost făcut de FRF, care a precizat și al doilea adversar al micilor tricolori din acea perioadă. Este vorba de Maroc, echipă pe care ai noștri o vor juca în deplasare.
"Selecționata pregătită de Florin Bratu va disputa două jocuri amicale în luna martie, cu Finlanda, pe teren propriu, și cu Maroc, în deplasare.
România Under 21 se va reuni pe 20 martie. Primul joc din cadrul acestei acțiuni e programat pe 25 martie, cu Finlanda, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul va începe la ora 17:30. Finlanda ocupă locul 4 în Grupa 1 din preliminariile pentru EURO 2023, în spatele Croației, Norvegiei și Austriei, formație care are un meci în plus. Din grupă mai fac parte Azerbaidjan și Estonia.
Patru zile mai târziu, pe 29 martie, tricolorii vor întâlni Maroc, în deplasare. Locul de disputare și ora de start a acestei partidei urmând a fi stabilite ulterior.", a anunțat site-ul frf.ro.
România va organiza, alături de Georgia, Campionatul European din 2023, astfel că echipa antrenată de Florin Bratu va juca doar meciuri amicale până la turneul final. De când Bratu a devenit selecționer, reprezentativa de tineret a jucat 4 partide, înregistrând o victorie (1-0 cu Suedia U20), un egal (1-1 cu Georgia U21) și două înfrângeri (1-3 cu Mexic U21 și 2-4 cu Italia U21).
Romanian Liga I
Primii fotbaliști care pleacă de la FCSB după ratarea titlului în Liga 1! Anunțul oficialilor
ACUM 7 ORE
Fotbal
Minamino, șut excelent după o pasă a lui Jota! A restabilit egalitatea în Southampton - Liverpool
ACUM 8 ORE