Lucrările sunt aproape gata. S-a început montarea gazonului, au fost testate și instalațiile de nocturnă și sonorizare iar recent Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a declarat că arena va fi gata în totalitate peste o lună. Cu toate acestea, data primului meci este una îndepărtată.

Primul meci pe Ghencea, abia în 2021

Conform ziarului ”Observatorul Militar”, instituția de presă a MApN, preluat de Gazeta Sporturilor, primele partide din Ghencea se vor desfășura tocmai în aprilie 2021. Mai exact, primul meci s-ar putea disputa pe 9 aprilie 2021, aceeași dată la care a fost inaugurat vechiul Ghencea, în 1974.
Liga Campionilor UEFA
Probleme pentru Chelsea înaintea meciului cu Juventus! Un titular a fost depistat cu COVID
ACUM 3 MINUTE
Având în vedere că primul meci va avea loc tocmai în 2021, există speranța ca acea partidă să se dispute cu spectatori, care să aibă acces măcar parțial. Observatorul Militar notează și că ”debutul echipei de fotbal militare în Cupa României și Liga a III-a în acest sezon se va produce pe terenul 5 din Complexul Ghencea, și el recent modernizat”.

Stadionul Steaua

Capacitate: 31.254 de locuri
Cost: 64.500.000 euro
Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.
Liga
Depay, criticat dur de o legendă a fotbalului olandez: "Am îndoieli că este potrivit pentru Barca"
ACUM 31 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Cosmin Contra a prefațat partida AC Milan-Atletico Madrid pentru presa din Spania. Ce a spus acesta
ACUM 44 MINUTE