Inaugurarea arenei trebuia să aibă loc pe 5 octombrie, la meciul Pandurilor cu Petrolul, dar nu s-a putut. Primul meci oficial care se va disputa pe noul stadion va fi Pandurii - U Cluj, pe 25 octombrie.
"Clubul Pandurii Târgu Jiu a încheiat astăzi procedura de omologare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu pentru meciurile susţinute de echipa din Târgu Jiu în Liga a doua Casa Pariurilor. Procedura de omologare a demarat odată cu depunerea cererii la Federaţia Română de Fotbal, documentele necesare acesteia fiind semnate astăzi la Stadionul Municipal din Târgu Jiu" anunță site-ul oficial al grupării oltene.
Stadionul din Târgu Jiu are o capacitate de 12.000 de locuri a fost în proporție mare gata încă din 2016. În ultimii 3 ani, pentru arena din Târgu Jiu s-au cheltuit peste 24 de milioane de euro, bani de la Compania de Investiții și de la bugetul local.
Fotbal
Cosmin Contra și-a stabilit următoarea țintă după ce s-a despărțit de Al Ittihad! Mesajul românului
ACUM 12 ORE
Alte 5 milioane de euro au fost alocate de Ministerul Dezvoltării în vară, pentru ca lucrările să fie terminat. Și primăria Târgu Jiu a făcut un credit de două milioane de euro pentru a contribui la finalizării lucrărilor.

Fotbal
Ovidiu Hațegan revine în fotbal la 3 luni după infarct! Va fi arbitru VAR la Supercupa României
ACUM 20 ORE
Serie A
OFICIAL-Răzvan Marin este noul jucător al lui Empoli. Primele cuvinte ale românului,după ce a semnat
ACUM 21 ORE