Inaugurarea arenei trebuia să aibă loc pe 5 octombrie, la meciul Pandurilor cu Petrolul, dar nu s-a putut. Primul meci oficial care se va disputa pe noul stadion va fi Pandurii - U Cluj, pe 25 octombrie.
"Clubul Pandurii Târgu Jiu a încheiat astăzi procedura de omologare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu pentru meciurile susţinute de echipa din Târgu Jiu în Liga a doua Casa Pariurilor. Procedura de omologare a demarat odată cu depunerea cererii la Federaţia Română de Fotbal, documentele necesare acesteia fiind semnate astăzi la Stadionul Municipal din Târgu Jiu" anunță site-ul oficial al grupării oltene.
Stadionul din Târgu Jiu are o capacitate de 12.000 de locuri a fost în proporție mare gata încă din 2016. În ultimii 3 ani, pentru arena din Târgu Jiu s-au cheltuit peste 24 de milioane de euro, bani de la Compania de Investiții și de la bugetul local.
Premier League
Cum afectează nenumăratele amânări din Premier League fotbalul englez și obiectivele echipelor
ACUM O ORĂ
Alte 5 milioane de euro au fost alocate de Ministerul Dezvoltării în vară, pentru ca lucrările să fie terminat. Și primăria Târgu Jiu a făcut un credit de două milioane de euro pentru a contribui la finalizării lucrărilor.

Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 2 ORE
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 3 ORE