Stadionul Rapid se numără printre cele trei stadioane care au fost construite în scopul organizării EURO 2020 la București. Dacă lucrările la stadioanele Ghencea și Arcul de Triumf au fost deja încheiate, cele din Giulești se aproprie de stadiul final al lucrărilor. Azi au fost montate ambele tabele pe "Rapid Arena".
"Progresăm în fiecare zi cu lucrările de execuție la noul stadion Rapid, iar astăzi a fost finalizată montarea celor două tabele amplasate la nivelul peluzelor Nord și Sud. Mulțumim tuturor celor implicați în construcția acestui stadion", a fost comunicatul transmis pe Facebook de "Construcții Erbasu".
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM O ORĂ

"Rapid Arena", în linie dreaptă cu lucrările

La începutul lui 2021, Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, a verificat stadiul lucrărilor la stadionul Rapid. Acesta a precizat că a primit asigurări că arena va fi finalizată până la sfârşitul lunii mai: "M-am bucurat să constat că se lucrează în ritm susţinut pe arena din Giuleşti şi am fost asigurat de constructori că aceasta va fi finalizată până la sfârşitul lunii mai, astfel încât stadionul să poate fi redat în condiţii optime bucureştenilor şi, în acelaşi timp, pentru a ne onora obligaţiile asumate pentru derularea Campionatului European de Fotbal din această vară", a precizat ministrul Dezvoltării.

SPECIFICAȚIILE "RAPID ARENA"

  • capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor)
  • preţ 39.499.366 milioane de euro
  • nivel de clasificare UEFA, 4
  • suprafaţa totală înierbată va fi de 120X80 m (inclusiv suprafaţa de gardă)
  • complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru diverse discipline sportive precum haltere, box, lupte/judo/karate, tenis, volei, baschet, atletism, precum şi săli de forţă sau recuperare şi pistă de popice
  • spaţii de cazare pentru sportivi
  • spaţii de alimentaţie publică
  • spaţii administrative
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 2 ORE
Fotbal
Reghecampf, foarte supărat după înfrângerea Craiovei cu CFR Cluj! Ce le-a reproșat jucătorilor săi
ACUM 2 ORE