Din boxele de amplificare ale arenei s-a auzit renumita piesă "We are the champions", de la Queen.
Ultramodernul stadion din Ghencea va fi finalizat în această toamnă. Dintre cele 3 arene modernizate cu ocazia Campionatului European, "Arcul de Triumf" va fi finalizată prima.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 8 ORE
Stadionul Steaua va fi pregătit pentru a găzdui și meciuri de rugby pe lângă partidele de fotbal și s-au stabilit deja zonele unde vor fi plasate buturile. Directorul CNI, Adrian Ceafalan, a confirmat informația, însă a precizat că va fi nevoie de acordul Clubului Armatei pentru ca echipa națională de rugby să poată juca pe noua arenă din Ghencea.
"În Ghencea va putea juca echipa națională de rugby și ar putea fi organizate meciuri de la Campionatul Mondial U21, unde România și-a depus candidatura, dar Clubul Armatei trebuie să-și dea acordul. Pot fi organizate meciuri de rugby și la Cluj, Craiova, Târgu Jiu sau pe stadionul Arcul de Triumf. La Craiova, spre exemplu, nu s-a jucat niciodată rugby.
Pe noul stadion Steaua se va juca fotbal și rugby. De câte zile va fi nevoie între meciuri pentru ca gazonul să reziste
Gazonul din Ghencea este hibrid țesut, în cel mult trei-patru zile de la un meci de rugby se poate juca fotbal. Probabil pe arena centrală se vor organiza meciuri speciale, cum ar fi o finală de Cupă, dacă Steaua va ajunge acolo. Meciurile obișnuite se pot juca pe terenul de rugby din complex. Noi vom preda stadionul către Clubul Armatei și ei vor decide cine joacă acolo. Prioritate au meciurile de fotbal", a spus directorul de investiții al CNI, Adrian Cefalan, pentru Digi Sport.
https://i.eurosport.com/2020/05/23/2822891.jpg

Detaliile stadionului Ghencea

  • Cost construcţie 94.672.020 milioane de euro
  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Suprafața de joc 105m/68m. Gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare, drenaj, sistem de irigație și încălzire pentru sezonul de iarnă
  • Spații de cazare pentru sportivi (24 de camere cu un total de 48 de locuri de cazare)
  • Restaurant
  • Muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua
  • Spații VIP (loje și parcare)
  • Sală de forță și de recuperare
  • Magazine
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 10 ORE