Articol scris de Romeo Ene
Umărul goalkeeperului ar fi chiar dislocat, anunță presa cehă, iar prezența lui pe teren cu Arsenal nu e 100% sigură.
Liga
Ousmane Dembele, distrus de Hristo Stoichkov: "Nu ai înțeles niciodată ce înseamnă Barcelona"
ACUM 6 MINUTE

Slavia Praga – Arsenal | Kolar, eroul cehilor pe Emirates

Slavia Praga – Arsenal se joacă astăzi, de la ora 22:00, după ce în tur cehii au reuşit să egaleze la 1 la ultima fază a meciului prin Tomas Holes. Nicolae Stanciu este anunţat titular, iar o eventuală calificare a cehilor ar însemna o performanţă remarcabilă, după ce aceştia au reuşit să treacă de Rangers şi Leicester în precedentele tururi. Portarul Slaviei va fi nevoit să poarte o cască de protecţie până la finalul carierei de fotbalist din cauza unei accidentări suferite în partida cu Rangers din optimile Europa League, acesta le-a dat emoţii colegilor săi după ce Stanciu a expediat un şut foarte puternic care a fost aproape să-i producă o accidentare teribilă la umăr.
Kolar a părăsit antrenamentul echipei după acest incident, după ce Stanciu şi-a cerut iertare, acesta nedorind, bineînţeles, să-l accidenteze pe goalkeeper. Se pare că acesta nu este în pericol să rateze partida cu Arsenal de diseară, iar cehii au şansa unei calificări istorice în semifinalele Europa League. Totuși, nimeni nu garantează 100% că portarul va fi pe teren.
Trupa lui Jindrich Trpiskovsky vrea să producă surpriza, însă acesta nu îşi doreşte ca partida să fie decisă de loviturile de departajare, în cazul unui 1-1 precum meciul-tur.
Antrenorul lui Stanciu a prefaţat partida cu "tunarii" şi a spus ce va face în cazul în care partida va ajunge la loviturile de departajare. "E important să nu ne mai gândim la meciul tur. Ne dorim să câștigăm, să fim organizați bine în defensivă și să nu primim gol. Trebuie să uitam partida tur și să învingem Arsenal. Doar așa putem triumfa. Sper să nu se ajungă la loviturile de departajare. Nu știu dacă voi avea puterea să le urmăresc. Probabil aș pleca și aș aștepta să mi se spună cum a fost. Când penalty-ul decide ceva e nedrept, dar e parte din fotbal. Arsenal a arătat că preferă Europa League în detrimentul campionatului. Sunt conștienți că poate fi singura lor șansă de a juca în Europa în sezonul următor. E pus în joc un loc în semifinalele Europa League, deci nimeni nu va trata cu superficialitate", a declarat Jindrich Trpisovsky.
În cazul în care Slavia Praga va reuşi să treacă de Arsenal, echipa lui Stanciu va întâlni câştigătoarea dublei dintre Villarreal şi Dinamo Zagreb. În tur, spaniolii s-au impus cu 1-0 şi sunt favoriţi la calificarea în semifinale. În campionat, Slavia este lider, având 16 puncte avans faţă de locul 2.
Fotbal
Premieră istorică! A evoluat pentru naționala Angliei, iar acum va juca împotriva ei
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
ACUM O ORĂ