Standard Liege a oficializat preluarea sa în proporţie de sută la sută de către fondul american de investiţii 777 Partners, care este şi proprietarul clubului italian de fotbal Genoa, a anunţat vineri noapte clubul belgian de fotbal.
"Semnarea protocolului de acord de cedare este realizat şi definitivarea cedării va urma normal în câteva săptămâni, conform procedurii obişnuite", se arată într-un comunicat.

Standard Liege a câștigat ultimul titlu cu Ladislau Boloni

Liga Campionilor UEFA
Mesajul lui Karim Benzema despre Mbappe după victoria din finala Champions League
ACUM 16 MINUTE
Clubul din Pro League, aflat în dificultate sportivă (locul 13 în campionat) şi financiară în acest sezon, căuta noi investitori. Actualul proprietar şi preşedinte de şapte ani, omul de afaceri belgian Brunon Venanzi, a decis să se retragă.
777 Partners este o societate americană în investiţii alternative. Fondată în 2015, ea a cumpărat în totalitate acţiunile clubului italian Genoa şi deţine şi acţiuni la FC Sevilla.
Standard Liege deține în plamares 10 titluri de campioană a Belgiei. Ultimul a fost obținut însă în 2009, sub comnada lui Ladislau Boloni. Formația belgiană a fost antrenată în trecut și de Mircea Rednic, în ediția 2012/13.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3335247.jpg
Liga Națiunilor UEFA
România, aproape de debutul în noul sezon de Nations League! Cine sunt adversarii "tricolorilor"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Sadio Mane, mesaj de adio? Ce a spus senegalezul după finala Champions League
ACUM O ORĂ