• Pele a marcat un număr record de 1.281 de goluri în 1.363 de apariții în cei de 21 de ani de carieră, inclusiv 77 de goluri în 91 de apariții pentru Brazilia.
Triplul campion mondial, considerat de mulți drept cel mai bun fotbalist din toate timpurile, a fost transportat la spital din cauza unei infecții urinare anul trecut. Pele, în vârstă de 79 de ani, a avut în trecut probleme cu șoldul și are nevoie de un cadru pentru a se deplasa, multe dintre aparițiile sale în public recente fiind într-un scaun cu rotile.
”Este foarte retras”, a declarat fiul său, Edinho, pentru TV Globo. Pele a înscris 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri în cariera sa care s-a întins pe 21 de ani, printre care 77 de goluri în 91 de meciuri pentru Brazilia.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 26 MINUTE
https://i.eurosport.com/2019/11/18/2719499.jpg
Starea sa de sănătate s-a înrăutățit în ultimii ani iar brazilianul s-a operat la prostată în 2015 după ce a fost internat în spital de două ori într-un interval de doar șase luni.
”Imaginați-vă, el este Regele, a fost mereu o figură atât impozantă iar acum nici nu poate să meargă. Îi este rușine, nu vrea să iasă din casă, nu vrea să fie văzut sau să facă nimic care ar implica să părăsească casa. Este destul de fragil. A avut o operație la șold însă recuperarea nu a mers cum trebuie. Așa că are probleme cu mobilitatea și acest lucru a declanșat un fel de depresie”, a afirmat fiul său Edinho.
În iunie 2020 se împlinesc 50 de ani de la ultimul Campionat Mondial câștigat de Pele în Mexic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Sepsi - U Craiova 3-1. Meci furtunos la Sf. Gheorghe, cu gol în secunda 23 și un alt gol cu mâna
ACUM 2 ORE