Articol scris de Viviana Moraru
Venit de la Udinese, în 2020, în schimbul sumei de 7,65 milioane de lire, mijlocașul ivorian în vârstă de 26 de ani, are un sezon de neuitat în tricoul lui Lens, marcând 5 goluri, unul chiar împotriva lui PSG.
Considerat unul dintre cei mai buni mijlocași din Ligue 1, desemnat cel mai bun jucător din campionat în luna septembrie, Seko Fofana se află sub contract până în vara lui 2024, însă oficialilor formației le va fi foarte greu să-l păstreze, multe cluburi mari manifestându-și interesul pentru acesta.
Premier League
Newcastle a perfectat al 3-lea transfer al iernii! Pe cine plătesc saudiții 40 de milioane de €
ACUM 16 ORE
Citește și:

OM, AC Milan, Atalanta și Newcastle sunt cu ochii pe Seko Fofana

Newcastle pare a fi în pole position pentru obținerea semnăturii mijlocașului ivorian, care a petrecut 2 ani în academia lui Manchester City, fiind împrumutat la Fulham, unde a jucat 25 de partide.
Înainte ca perioada de mercato să înceapă, englezii sunt dispuși să plătească suma de 25 milioane de lire, care l-ar transforma pe Fofana în cel mai scump transfer din istoria clubului britanic.
Totuși, competiția este una mult mai strânsă, Milan și Atalanta fiind și ele interesate de serviciile mijlocașului box-to-box. În plus, Olympique Marseille și-a manifestat interesul pentru serviciile sale.
Lens va avea astfel o misiune dificilă în păstrarea jucătorului african, însă pentru moment, se bucură de talentele sale remarcabile.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM 19 ORE
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
23/01/2022 LA 21:59