Șumudică este furios că echipa sa a fost obligată să intre în teren, deși toată Europa s-a oprit pentru a nu pune în pericol sănătatea fotbaliștilor. Antrenorul lui Gaziatep a explicat pentru Digisport situația.
În Turcia sunt cinci cazuri, toate în aceeași familie. Ăsta nu mai e fotbal, nu neapărat pentru că am pierdut eu. De trei zile se vorbește doar despre acest virus. Am 14 jucători străini cu familii în țări cu multe cazuri. E greu așa. Nu poți să te concentrezi, ei au copiii și soțiile în Franța, în Belgia. Au vorbit numai despre coronavirus, despre meci deloc
Starul lui Trabzonspor, John Obi Mikel a transmis un mesaj prin care a derut ca sănătatea să fie pe primul loc.
Fotbal
Luis Enrique, uluit de Gavi: "E o bestie. Mi-a spus că vede dublu, dar că vrea să joace!"
12/11/2021 LA 08:34
Totată lumea ar trebui să fie acasă cu familia și cu persoanele iubite în aceste vremuri critice. Sezonul ar trebui anulat, din moment ce omenirea se confruntă cu asemenea probleme
Vedeta lui Galatasaray, Radamel Falcao este între starurile care vor fotbalul să fie oprit și în Turcia.
Astăzi ar trebui să se dispute două meciuri foarte importante pentru primele locuri ale clasamentului Superligii din Turcia: Galatasaray (locul 3) - Beșiktaș (locul 6) și Trabzonspor (locul 1) - Istanbul Bașakșehir (locul 2).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ronald Koeman, revoltat de modul în care a fost dat afară de la Barcelona. Detalii incredibile
28/10/2021 LA 11:43
Liga
Barcelona, învinsă de nou-promovata Rayo Vallecano după un penalty ratat de Memphis Depay
27/10/2021 LA 19:05