Șumudică este furios că echipa sa a fost obligată să intre în teren, deși toată Europa s-a oprit pentru a nu pune în pericol sănătatea fotbaliștilor. Antrenorul lui Gaziatep a explicat pentru Digisport situația.
În Turcia sunt cinci cazuri, toate în aceeași familie. Ăsta nu mai e fotbal, nu neapărat pentru că am pierdut eu. De trei zile se vorbește doar despre acest virus. Am 14 jucători străini cu familii în țări cu multe cazuri. E greu așa. Nu poți să te concentrezi, ei au copiii și soțiile în Franța, în Belgia. Au vorbit numai despre coronavirus, despre meci deloc
Starul lui Trabzonspor, John Obi Mikel a transmis un mesaj prin care a derut ca sănătatea să fie pe primul loc.
Fotbal
John Obi Mikel și-a anunțat retragerea din fotbal la 35 de ani! "Toate lucrurile bune au un final"
28/09/2022 LA 06:37
Totată lumea ar trebui să fie acasă cu familia și cu persoanele iubite în aceste vremuri critice. Sezonul ar trebui anulat, din moment ce omenirea se confruntă cu asemenea probleme
Vedeta lui Galatasaray, Radamel Falcao este între starurile care vor fotbalul să fie oprit și în Turcia.
Astăzi ar trebui să se dispute două meciuri foarte importante pentru primele locuri ale clasamentului Superligii din Turcia: Galatasaray (locul 3) - Beșiktaș (locul 6) și Trabzonspor (locul 1) - Istanbul Bașakșehir (locul 2).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
25/05/2022 LA 06:45