Fanii echipei Malmo îl consideră pe actualul atacant al grupării AC Milan un trădător, după ce a decis să fie acționar al echipei Hammarby, din Suedia.
Ultima acțiune a suporterilor asupra statuii a fost să o trântească la pământ. În plus, au pus pe capul lui Ibrahimovic un tricou negru, pe care este scris "Suedia" și au lăsat și un bilețel: "Mutați statuia de aici".
Așadar, doar trei luni a rezistat statuia lui Zlatan Ibrahimovic în Malmo. A fost inaugurată la 9 noiembrie 2019, amplasată în piața dintre stadionul noul și cel vechi al echipei, acolo unde atacantul și-a început cariera în fotbalul profesionist, în anul 1999. Opera de artă măsura 2.7 metri și avea 500 de kilograme.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 14 MINUTE
Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a evoluat la marile cluburi din Europa precum Ajax Amsterdam, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, PSG și Manchester United.
Până să revină la AC Milan (în ianuarie 2020), Ibrahimovic a evoluat în MLS, la LA Galaxy, formație pentru care a jucat în 58 de meciuri, marcând de 53 de ori și oferind 15 pase decisive.
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM O ORĂ
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 2 ORE