Deși la meci au fost prezenți un număr considerabil de suporteri steliști care au făcut o atmosferă de zile mari, se pare că importanța partidei a afectat gazdele iar Afumați a fost echipa care a început mai bine partida.
De altfel, prima ocazie a meciului a aparținut oaspeților. În minutul trei, după o greșeală a steliștilor, Tudorache a șutat periculos la colțul scurt, însă Bălbărău a respins în ultimul moment.
Cu toate acestea, în cele din urmă, steliștii au fost cei care au deschis scorul. Doar trei minute mai târziu, după o pasă în diagonală a lui Adrian Ilie, Ștefan Vasile a greșit și a trecut pe lângă minge iar Zaharia a profitat, a pătruns pe partea dreaptă și a marcat spectaculos cu o scăriță.
Premier League
Samir Nasri și-a anunțat retragerea din activitate la 34 de ani
ACUM O ORĂ
Ulterior, Steaua a pus stăpânire de partidă iar în minutul 28 roș-albaștrii și-au dublat avantajul. După o acțiune foarte bună a lui Băjenaru, mingea a ajuns la Huiban iar Chipirliu a fost cel care a finalizat pentru a face 2-0.
Restul meciului a curs în aceeași direcție, cu Steaua atacând și Afumați în defensivă însă roș-albaștrii nu au mai reușit să marcheze. Chiar și așa, echipa lui Daniel Oprița pornește ca mare favorită la calificarea în Liga 2.
Premier League
CR7 și-a setat o prioritate după retragere. "Este o modalitate bună de a începe următorul capitol"
ACUM O ORĂ
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 3 ORE