Deși la meci au fost prezenți un număr considerabil de suporteri steliști care au făcut o atmosferă de zile mari, se pare că importanța partidei a afectat gazdele iar Afumați a fost echipa care a început mai bine partida.
De altfel, prima ocazie a meciului a aparținut oaspeților. În minutul trei, după o greșeală a steliștilor, Tudorache a șutat periculos la colțul scurt, însă Bălbărău a respins în ultimul moment.
Cu toate acestea, în cele din urmă, steliștii au fost cei care au deschis scorul. Doar trei minute mai târziu, după o pasă în diagonală a lui Adrian Ilie, Ștefan Vasile a greșit și a trecut pe lângă minge iar Zaharia a profitat, a pătruns pe partea dreaptă și a marcat spectaculos cu o scăriță.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 18 MINUTE
Ulterior, Steaua a pus stăpânire de partidă iar în minutul 28 roș-albaștrii și-au dublat avantajul. După o acțiune foarte bună a lui Băjenaru, mingea a ajuns la Huiban iar Chipirliu a fost cel care a finalizat pentru a face 2-0.
Restul meciului a curs în aceeași direcție, cu Steaua atacând și Afumați în defensivă însă roș-albaștrii nu au mai reușit să marcheze. Chiar și așa, echipa lui Daniel Oprița pornește ca mare favorită la calificarea în Liga 2.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 8 ORE