Steaua, care a beneficiat de susținerea fanilor prin mai multe bannere afișate de cei din Peluza Sud, a început mai bine partida iar cea mai mare ocazie a începutului de meci a aparținut gazdelor după ce mingea trimisă cu capul de Bogdan Chirpiliu a fost extrem de aproape de a aduce deschiderea de scor, însă a trecut în cele din urmă milimetric pe lângă poartă.
Doar trei minute mai târziu, Steaua a reușit să deschidă scorul, însă golul căpitanului Valentin Bărbulescu a fost anulat, în mod controversat, pentru fault în atac. Au fost 30 de minute controlate însă clar de gazde iar cei de la FCSB 2, în ciuda prezenței importante a unor titulari de la prima echipă, nu au reușit niciun șut pe poartă în prima parte a meciului.

Steaua - FCSB 2 1-1. Steliștii au egalat în prelungiri

Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 6 ORE
Ulterior și FCSB 2 a avut un gol anulat pentru offside la Adrian Niță, însă ultima ocazie a primei reprize a aparținut tot Stelei după o ieșire greșită a portarului Târnovanu, de care nu a reușit însă să profite Enceanu, acesta șutând slab.
În minutul 50 a venit și prima ocazie semnificativă pentru FCSB 2 după o execuție extraordinară a lui Soleidis din afara careului, însă șutul său a fost respins de portarul gazdelor.
Mușat nu a mai avut însă ce face în minutul 73 atunci când Alexandru Buziuc, unul dintre cei veniți de la prima echipă, a deschis scorul printr-un voleu impecabil de la marginea careului, după o pasă excelentă a lui Adrian Niță.
Cu patru minute înainte de final, Nedelcu a comis un fault de galben - al doilea - și a fost eliminat. Steaua a profitat în chiar ultimele minute, în prelungiri și a egalat prin Dragoș Huiban. A urmat un final de meci extrem de tensionat, în care jucătorii celor două echipe au fost extrem de aproape de a se lua la bătaie iar antrenorul steliștilor, Daniel Oprița, a fost eliminat.
Astfel, Steaua rămâne pe primul loc în Liga 3, cu două puncte peste FCSB 2, însă cele două formații au șanse importante să se reîntâlnească în play-off-ul pentru promovarea în Liga 2.
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 7 ORE