Steaua, care a beneficiat de susținerea fanilor prin mai multe bannere afișate de cei din Peluza Sud, a început mai bine partida iar cea mai mare ocazie a începutului de meci a aparținut gazdelor după ce mingea trimisă cu capul de Bogdan Chirpiliu a fost extrem de aproape de a aduce deschiderea de scor, însă a trecut în cele din urmă milimetric pe lângă poartă.
Doar trei minute mai târziu, Steaua a reușit să deschidă scorul, însă golul căpitanului Valentin Bărbulescu a fost anulat, în mod controversat, pentru fault în atac. Au fost 30 de minute controlate însă clar de gazde iar cei de la FCSB 2, în ciuda prezenței importante a unor titulari de la prima echipă, nu au reușit niciun șut pe poartă în prima parte a meciului.

Steaua - FCSB 2 1-1. Steliștii au egalat în prelungiri

Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
ACUM 12 MINUTE
Ulterior și FCSB 2 a avut un gol anulat pentru offside la Adrian Niță, însă ultima ocazie a primei reprize a aparținut tot Stelei după o ieșire greșită a portarului Târnovanu, de care nu a reușit însă să profite Enceanu, acesta șutând slab.
În minutul 50 a venit și prima ocazie semnificativă pentru FCSB 2 după o execuție extraordinară a lui Soleidis din afara careului, însă șutul său a fost respins de portarul gazdelor.
Mușat nu a mai avut însă ce face în minutul 73 atunci când Alexandru Buziuc, unul dintre cei veniți de la prima echipă, a deschis scorul printr-un voleu impecabil de la marginea careului, după o pasă excelentă a lui Adrian Niță.
Cu patru minute înainte de final, Nedelcu a comis un fault de galben - al doilea - și a fost eliminat. Steaua a profitat în chiar ultimele minute, în prelungiri și a egalat prin Dragoș Huiban. A urmat un final de meci extrem de tensionat, în care jucătorii celor două echipe au fost extrem de aproape de a se lua la bătaie iar antrenorul steliștilor, Daniel Oprița, a fost eliminat.
Astfel, Steaua rămâne pe primul loc în Liga 3, cu două puncte peste FCSB 2, însă cele două formații au șanse importante să se reîntâlnească în play-off-ul pentru promovarea în Liga 2.
Liga
Mbappe la Real Madrid, doar o chestiune de timp! Dezvăluirea făcută de surse din cadrul clubului
ACUM O ORĂ
Premier League
Arteta i-a găsit înlocuitor lui Lacazette! Cât ar trebui să achite Arsenal pentru atacantul dorit
ACUM 2 ORE