Steaua, care se află pe primul loc din Liga 3, va juca restul meciurilor din actuala stagiune pe terenul 5, având în vedere că spectatorii nu vor reveni la meciuri în România prea curând.
„O să jucăm pe terenul 5 până la finalul campionatului. Dacă se juca cu spectatori era foarte important să jucăm pe stadionul nou, dar fără spectatori nu contează unde jucăm”, a declarat Oprița la emisiunea Națiunea Stelistă.

Daniel Oprița, despre duelul cu FCSB din play-off-ul de promovare

Liga Campionilor UEFA
Erling Haaland, de neoprit! Statistica incredibilă din prima repriză a meciului cu FC Copenhaga
ACUM 4 ORE
Cel mai probabil Steaua va juca play-off-ul de promovare în Liga 2 chiar împotriva celor de la FCSB 2, care va primi întăriri de la prima echipă.
”Mă gândesc și ce echipă ar putea să trimită FCSB: Șut, Perianu, Oaidă, Buziuc, Robert Ion. Cam așa văd eu. E o echipă bună, trebuie să fim atenți, orice se poate întâmpla. Să nu ne așteptăm la un meci ușor, dar nu ne sperie!”, a afirmat Oprița.
”Soiledis este și el un jucător bun, a jucat și în Grecia. Jucătorii mei au încredere, nu le este frică, spun că nu contează cine vine. Avem și noi fotbaliști cu experiență, cu promovări, dar nu la nivelul Stelei. Normal ar fi să ajungem fără probleme la baraj, dar avem foarte multe echipe satelit și nu știm ce formații introduc pe teren”, a precizat el.

Daniel Oprița a vorbit și despre salariile de la club

Oprița consideră că Steaua nu se poate compara cu Universitatea Craiova.
„Media salariilor este între 1.500 și 2.000 de euro. Acolo ajungem, poate 2.200 ne ducem. Jucătorii care nu sunt din București își plătesc și chiriile. Sunt echipe la Liga 3 care joacă și pe 1.000 de lei la fiecare meci. Sunt salarii mai mari decât ale noastre la alte echipe din Liga 3. Peste tot sunt salarii bune. Noi acum nu putem concura cu echipa lui Mititelu”, a afirmat el.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, înainte de meciul cu Slavia Praga: "Au cea mai bună echipă din grupă"
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a mărturisit care este antrenorul pe care îl are drept model în pregătirea meciurilor
ACUM 6 ORE