Steaua a debutat cu o victorie în Liga a 2-a, reușind să câștige la limită împotriva ciucanilor de la Csikszereda, în ceea ce a fost și primul meci oficial pe nou stadion din Ghencea.
Începutul partidei a fost marcat de un moment emoționant, Ana Maria Popescu fiind invitată să dea lovitura de start și aplaudată la scenă deschisă de spectatori pentru performanța de la Jocurile Olimpice, unde a reușit să cucerească medalia de argint în proba individuală de spadă.
De altfel, spectacol a fost doar în tribune, unde cei aproape 4000 de fani ai "roș-albaștrilor" au creat o atmosferă extraordinară. Pe teren, cele două echipe s-au anihilat reciproc în prima repriză, primul șut pe poartă venind abia în minutul 37, când Zaharia a șutat la capătul unui contra-atac, dar portarul oaspeților a reținut fără probleme.
Romanian Liga I
Veste teribilă pentru Dan Petrescu! Andrei Burcă va fi operat, după accidentarea de la națională
ACUM O ORĂ

Steaua a debutat cu o victorie în Liga a 2-a

Partea secundă a fost mult mai animată, iar Csikszereda a avut câteva șanse bune de a deschide scorul, dar le-a irosit cu ușurință. Pe fondul unei dominări a oaspeților, Steaua a reușit să dea lovitura. Chipirliu a marcat din apropierea porții în minutul 79 și a declanșat fiesta în tribune.
Golul primit le-a tăiat elanul oaspeților, care nu au reușit să se mai apropie periculos de poarta adversă până la final, iar partida s-a terminat cu victoria la limită a echipei lui Daniel Oprița.
Așadar, Steaua a început cu dreptul acest sezon de Liga a 2-a și chiar dacă nu are drept de promovare, echipa din Ghencea se anunță a fi printre protagonistele din această stagiune.
În runda secundă din Liga a 2-a, Steaua va juca în deplasare cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, în timp ce Csikszereda va primi vizita Astrei Giurgiu.
Premier League
Manchester City, în negocieri cu Bernardo Silva! "Cetățenii" vor să îl convingă pe lusitan să rămână
ACUM O ORĂ
Fotbal
Fotbalistul cu peste 100 de convocări acuză: "Christoph Daum m-a retras"
ACUM 2 ORE