Steaua a debutat cu o victorie în Liga a 2-a, reușind să câștige la limită împotriva ciucanilor de la Csikszereda, în ceea ce a fost și primul meci oficial pe nou stadion din Ghencea.
Începutul partidei a fost marcat de un moment emoționant, Ana Maria Popescu fiind invitată să dea lovitura de start și aplaudată la scenă deschisă de spectatori pentru performanța de la Jocurile Olimpice, unde a reușit să cucerească medalia de argint în proba individuală de spadă.
De altfel, spectacol a fost doar în tribune, unde cei aproape 4000 de fani ai "roș-albaștrilor" au creat o atmosferă extraordinară. Pe teren, cele două echipe s-au anihilat reciproc în prima repriză, primul șut pe poartă venind abia în minutul 37, când Zaharia a șutat la capătul unui contra-atac, dar portarul oaspeților a reținut fără probleme.
Liga
Depay, criticat dur de o legendă a fotbalului olandez: "Am îndoieli că este potrivit pentru Barca"
ACUM 21 MINUTE

Steaua a debutat cu o victorie în Liga a 2-a

Partea secundă a fost mult mai animată, iar Csikszereda a avut câteva șanse bune de a deschide scorul, dar le-a irosit cu ușurință. Pe fondul unei dominări a oaspeților, Steaua a reușit să dea lovitura. Chipirliu a marcat din apropierea porții în minutul 79 și a declanșat fiesta în tribune.
Golul primit le-a tăiat elanul oaspeților, care nu au reușit să se mai apropie periculos de poarta adversă până la final, iar partida s-a terminat cu victoria la limită a echipei lui Daniel Oprița.
Așadar, Steaua a început cu dreptul acest sezon de Liga a 2-a și chiar dacă nu are drept de promovare, echipa din Ghencea se anunță a fi printre protagonistele din această stagiune.
În runda secundă din Liga a 2-a, Steaua va juca în deplasare cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, în timp ce Csikszereda va primi vizita Astrei Giurgiu.
Liga Campionilor UEFA
Cosmin Contra a prefațat partida AC Milan-Atletico Madrid pentru presa din Spania. Ce a spus acesta
ACUM 35 MINUTE
Romanian Liga I
Latovlevici va continua în Liga 1, după despărțirea de CFR! A semnat cu o echipă de mare tradiție
ACUM O ORĂ