Dinamo se destramă de la o zi la alta după retrogradarea în liga secundă. Ultimul jucător care a confirmat despărțirea de gruparea din Ștefan cel Mare a fost Steliano Filip. Fundașul stânga de 28 de ani revenise la Dinamo în ianuarie 2021, de la AE Larisa, după ce mai jucase 6 ani în "Groapă", între 2012 și 2018.
În total, Filip a jucat 199 de meciuri pentru Dinamo, fiind unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai "câinilor" în ultimii 10 ani. Conform Prosport, Filip a renunțat la 4 salarii pentru a-și rezilia contractul, adică aproximativ 28.000 de €.
Citește și:
Romanian Liga 2
Dinamo vrea încă 5 transferuri! "Câinii" dau totul pentru promovarea în SuperLigă
IERI LA 20:23

Steliano Filip: "Și eu vinovat pentru ce s-a întâmplat pe parcursul sezonului trecut"

Steliano Filip a ținut să marcheze a doua sa plecare de la Dinamo prin intermediul unui mesaj emoționant, postat pe contul personal de Instagram.
"Îți mulțumesc, Dinamo! Am decis, de comun acord cu clubul meu de suflet, să închei mai devreme al doilea contract semnat în cariera mea cu Dinamo.
Am renunțat la bani, așa cum am făcut și când am revenit din Grecia în Ștefan cel Mare, în urmă cu un an și jumătate. Am vrut să fac multe lucruri frumoase în tricoul alb-roșu, am vrut să-mi ajut echipa și să mă bucur de fotbal alături de suporteri.
De multe ori nu am reușit, de multe ori nu am fost lăsat, dar nu mai contează! Nu am fugit niciodată de responsabilitate și, cu siguranță, sunt și eu vinovat pentru ce s-a întâmplat pe parcursul sezonului trecut.
Urmează o nouă etapă de fotbal, atât pentru mine, cât și pentru club. Dinamo de astăzi trebuie să meargă mai departe, să se ridice de jos și să revină unde trebuie să fie, în Liga 1.
Pentru suporteri, pentru fotbal, pentru România! Sunt mândru că am îmbrăcat acest tricou (numărătoarea mea s-a oprit, din păcate, la 199 de meciuri) și nu pot decât să-ți mulțumesc, Dinamo!", a fost mesajul scris de Steliano Filip.
În afară de Dinamo, Steliano Filip a mai jucat în România, la un nivel înalt, la Dunăreac Călărași sau Viitorul. În străinătate, fundașul stânga a evoluat la Hajduk Split și AE Larisa. Filip are 7 prezențe în tricoul primei reprezentative a României, ultima în 2016.
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
IERI LA 18:10
Romanian Liga I
Nicolae Badea a dat lovitura la Dinamo! A adus un dublu campion al României cu CFR Cluj
03/08/2022 LA 10:11