CSA Steaua a ajuns la a doua remiză conscutivă în Liga 3, după ce nu a putut trece de Metalul Buzău în meciul de sâmbătă, scor 2-2. Cu punctul câștigat sâmbătă, CSA Steaua a ajuns la un total de 23 din primele 9 etape, având doar 2 avans față de FCSB 2, ocupanta poziției secunde. În următoarea etapă, FCSB 2 va primi vizita lui Dinamo 2, în timp ce "militarii" vor da piept cu CS Balotești, în deplasare.
Chiar dacă CSA Steaua a pierdut teren în fruntea clasamentului din Liga a treia, fanii militarilor sunt alături de echipă și au hotărât să sprijine trupa antrenată de Daniel Oprița. Steliștii au strâns deja 64,285 de lei din partea a 211 membri. Îndemnul suporterilor lui CSA Steaua este inedit:
"NAȚIUNEA STELISTĂ TE CHEAMĂ LA LUPTĂ!
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM O ORĂ
2020-21 sunt ani ca niciun altul. Clubul nostru a pornit în marșul său neîntrerupt spre glorie. Dar acum, îi lipsește marele avantaj pe care niciun adversar nu-l are: suporterii din tribune. Asta, însă, nu ne împiedică pe noi, steliștii, să-l ajutăm. ȘI TU POȚI SPRIJINI EFORTUL DE LUPTĂ! Părintele fondator, Gen. Mihail Lascăr, cu siguranță face apel tuturor steliștilor să fie parte activă din lupta clubului nostru spre victoria finală. De la orice distanță, în mod neprețuit.
Națiunea Stelistă se ridică la luptă. Și o poți face și tu, foarte simplu, prin Asociația Steliștilor 1947, chiar de la tine de acasă.
MAREA PROVOCARE
Operațiunea „2020-21”: obiectiv Liga II! Ținta noastră, a suporterilor: sprijinirea „trupelor” noastre de pe gazon cu o sumă potrivită pentru îndeplinirea misiunii!
CE SE ÎNTÂMPLĂ CU COTIZAȚIA TA?
Prin intermediul AS47, suma totală strânsă la finalul sezonului 2020-21 va fi direcționată în felul următor:
70%: Sponsorizarea echipei de fotbal*
15%: Sprijinirea acțiunilor suporterilor*
10%: Acțiuni de promovare a clubului*
5%: Acțiuni caritabile*
Primii 100.000 lei vor fi direcționați către club prin sponsorizare directă. Sumele strânse ulterior vor fi oferite, la finalul campionatului, ca primă de promovare.
NAȚIUNEA STELISTĂ:
211 steliști înrolați
6.5% din obiectivul de 1.000.000 lei
Nu peste mult timp, când Steaua va fi revenit acolo unde-i e locul, pe culmile României și ale Europei, vei putea spune și tu cu mândrie: „Am fost acolo când a început totul!” Până atunci, vom câștiga împreună luptă după luptă, bătălie după bătălie, până la capăt. Vom lupta din teren și din tribune. Vom lupta de acasă, de pe laptopuri și telefoane. Vom lupta de la munte, de la mare, din orașe, din străzi, din țară și din străinătate. Și nu vom renunța niciodată, până la victoria finală.
Programul Națiunea Stelistă aparține Asociației Steliștilor 1947 (AS47) și face parte din campania de atragere a membrilor cotizanți aparținând acestei asociații. Națiunea Stelistă nu este un program de tip „socios”, un asemenea model de organizare neexistând, în momentul de față, în cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Toate cotizațiile strânse în cadrul acestui program aparțin nominal AS47 și vor fi redirecționate potrivit mențiunilor făcute în conținutul paginii de față. Asociația Steliștilor 1947 este o asociație non-profit, pe bază de voluntariat, al cărei scop este susținerea, pe cât mai multe căi posibile, a CSA Steaua București", se arată în comunicatul de pe site-ul as47.ro.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 2 ORE