Articol scris de Andrei Bobeică
Viata lui Stephan Lichsteiner s-a schimbat odată cu ieșirea din fotbal. După ce a îmbracat tricourile celor de la Lazio, Juventus sau Arsenal, elevțianul și-a găsit un job fără nicio legătură cu fotbalul.
Lichsteiner a povestit conform calciomercato.com că a urmat niște cursuri pentru a deveni ceasornicar, una din marile lui pasiuni.
Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM O ORĂ
"Îmi place foarte mult jobul acesta. Mereu am fost fascinat de ceasuri. După cariera de fotbalist am vrut să mă regăsesc în această lume. Am vrut să cunosc profesia asta, să știu cum funcționează un ceas, cum să-l desfaci și cum să-l faci la loc. Sper să învăț cât mai mult despre asta. În Elveția, acest domeniu e foarte dezvoltat." a spus Lichsteiner.

"Apărarea e ca un ceas. Ambele sunt o artă"

"Apărarea e o artă, ca ceasurile. Un suporter nu realizează mereu cât de importante sunt lucrurile tactice pe un teren de joc. Adesea este suficient să rotești un șurub mic pentru a obține ceva măreț. Se aplică atât în fotbal, cât și pentru ceasuri." a mai povestit elevțianul conform sursei citate.

Lichsteiner, un palmares bogat pe terenul de fotbal

Lichsteiner și-a început cariera in țara natală, la Grasshopper, cu care a câștigat titlul în sezonul 2002/2003, după care s-a transferat la Lille. După aventura din Franța, Stephan a fost cumpărat de Lazio cu care a câștigat Cupa și Supercupa Italiei în 2008, dar apogeul carierei l-a cunoscut în tricoul lui Juventus. Fostul fundaș și-a completat palmaresul în tricoul bianconerilor cu 14 trofee, câștigând titlul în fiecare sezon jucat pentru "Bătrâna Doamnă."
În 2018, Lichsteiner a mers în Premier League, la Arsenal, de unde a plecat după doar un sezon și s-a transferat la ultimul club din cariera, Augsburg.
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM 2 ORE
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 4 ORE