Antrenorul Angliei, Gareth Southgate, a luat această decizie extraordinară după ce Sterling a reaprins un conflict care a început pe Anfield, duminică, la meciul dintre Liverpool și Manchester City, câștigat de cormorani cu 3-1.
Sterling ar fi fost încă nervos după meciul de duminică și a continuat conflictul când a ajuns la baza de antrenamente St George Park luni.
Sterling ar fi încercat să provoace o reacție de la Gomez iar martorii susțin că atacantul lui City l-ar fi întrebat pe Gomez dacă este în continuare ”un bărbat mare”.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 4 ORE
Gomez și-a păstrat calmul și nu s-a implicat însă a rămas nervos după incident și a fost șocat că Sterling a reacționat în acest fel. Sterling și-a cerut scuze ulterior de la Gomez însă acest lucru nu l-a convins pe Southgate să îl păstreze în lot.
https://i.eurosport.com/2019/11/12/2715292.jpg
Sterling a recunoscut că a fost cuprins de emoții și a insistat ulterior că el și Gomez au trecut peste acest incident. Sterling ar putea juca cu Kosovo însă Southgate a dorit să transmită un mesaj lotului privind faptul că nu permite astfel de incidente.
Southgate a declarat: ”Am luat decizia de a nu-l lua în considerare pe Raheem pentru meciul cu Muntenegru de marți. Am reușit până acum să separăm rivalitățile de la club la națională, dar din păcate emoțiile de la meciul de ieri erau încă proaspete”.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 5 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 6 ORE