Mai mulți suporteri englezi l-au huiduit pe Joe Gomez când acesta a intrat pe teren în locul lui Mason Mount în a doua repriză. Raheem Sterling și Joe Gomez au fost implicație într-o altercație pe teren la meciul dintre Liverpool și Manchester City. Conflictul a continuat și la antrenamentele Angliei, acesta fiind inițiat de Sterling. Drept urmare, Southgate l-a scos din lot pentru meciul cu Muntenegru iar jucătorul lui City și-a cerut ulterior scuze.
https://i.eurosport.com/2019/11/12/2715668.jpg
Sterling a aplaudat în momentul intrării lui Gomez, însă reacția publicului nu a fost similară. Sterling a scris apoi pe Twitter: ”Pentru toți fanii Angliei, am vrut să nu mai intru în acest subiect dar trebuie să vorbesc din nou: a fost greu pentru mine să îmi văd colegul huiduit pentru ceva ce a fost vina mea. Joe nu a greșit cu nimic iar din punctul meu de vedere este greșit ca cineva care lucrează din greu și este calm să fie huiduit. Mi-am asumat responsabilitatea și am acceptat consecințele. Am simțit nevoia să spun acest lucru”.
Fotbal
Diogo Jota, ratarea anului în meciul cu Crystal Palace! Salah, cu mâinile în cap în fața porții
ACUM 16 MINUTE
Southgate a declarat: ”Întreaga echipă este dezamgită. Contrar a ceea ce am auzit din alte locuri, toți jucătorii sunt uniți iar incidentul a fost uitat a doua zi. Joe nu a făcut nimic greșit. Niciun jucător al Angliei nu ar trebui să fie huiduit când poartă tricoul Angliei. Nu înțeleg”.
Fotbal
Sadio Mane deschide scorul pe Anfield în meciul cu Crystal Palace în etapa a 5-a
ACUM 21 MINUTE
Romanian Liga I
Mircea Rednic nu i-ar spune "nu" lui Dinamo, dar pune o condiție clară pentru a reveni în "Groapă"
ACUM 39 MINUTE