Mai mulți suporteri englezi l-au huiduit pe Joe Gomez când acesta a intrat pe teren în locul lui Mason Mount în a doua repriză. Raheem Sterling și Joe Gomez au fost implicație într-o altercație pe teren la meciul dintre Liverpool și Manchester City. Conflictul a continuat și la antrenamentele Angliei, acesta fiind inițiat de Sterling. Drept urmare, Southgate l-a scos din lot pentru meciul cu Muntenegru iar jucătorul lui City și-a cerut ulterior scuze.
https://i.eurosport.com/2019/11/12/2715668.jpg
Sterling a aplaudat în momentul intrării lui Gomez, însă reacția publicului nu a fost similară. Sterling a scris apoi pe Twitter: ”Pentru toți fanii Angliei, am vrut să nu mai intru în acest subiect dar trebuie să vorbesc din nou: a fost greu pentru mine să îmi văd colegul huiduit pentru ceva ce a fost vina mea. Joe nu a greșit cu nimic iar din punctul meu de vedere este greșit ca cineva care lucrează din greu și este calm să fie huiduit. Mi-am asumat responsabilitatea și am acceptat consecințele. Am simțit nevoia să spun acest lucru”.
Premier League
Hoții i-au spart casa unui jucător de la United în timpul meciului cu Brentford! Familia s-a ascuns
ACUM 38 MINUTE
Southgate a declarat: ”Întreaga echipă este dezamgită. Contrar a ceea ce am auzit din alte locuri, toți jucătorii sunt uniți iar incidentul a fost uitat a doua zi. Joe nu a făcut nimic greșit. Niciun jucător al Angliei nu ar trebui să fie huiduit când poartă tricoul Angliei. Nu înțeleg”.
Premier League
Tomas Tuchel înaintea derbyului cu Tottenham: "Chelsea este obosită fizic și mental!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 2 ORE