Fostul mijlocaș al lui Arsenal, Ray Parlour, a povestit pentru cei de la TalkSport despre un incident din tunelul de pe Old Trafford.
”Wrighty era mereu pus pe fapte mari. El și Bruce au avut conflicte tot meciul iar Bruce l-a faultat de câteva ori și natural Wrighty a reacționat”, a afirmat Parlour.
”S-a ajuns la nivelul la care au zis ”ok, hai să ne batem la pauză”. Wrighty a mers în tunel pe Old Trafford și a așteptat acolo. Bruce a venit și el iar Wrighty i-a spus să se liniștească, e doar un meci de fotbal. Dar Bruce nu a vrut să audă și a început să îl lovească, Wrighty a răspuns și el. A fost nevoie de intervenția stewarzilor, a fost o bătaie în toată regula la pauză”, povestește el.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 3 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 4 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 4 ORE