„Celtic a fost mai bună în prima repriză. Am făcut progrese în partea a doua, am ajuns mai repede la minge, am fost agresivi, am crezut în noi. Eliminarea a fost un moment important. La pauză l-am băgat pe Ianis Hagi, am vrut să aducem o schimbare în joc, nu am fost mulțumit de cei trei jucători din față.
Roofe s-a și accidentat. Ianis a fost extraordinar în repriza a doua, a înțeles foarte bine și repede ce i-am transmis, a fost curajos, a cerut mingea în aglomeratie, a făcut ceea ce am căutat în prima repriză și nu am avut. Bravo lui! Ne pare rau că l-am pierdut pe Roofe, desigur”, a declarat Gerrard după meci.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 18 MINUTE

CIFRELE LUI IANIS HAGI ÎN OLD FIRM

Ianis Hagi şi Rangers au obţinut o victorie mare, în Old Firm, contra lui Celtic, scor 1-0, iar Ianis a evoluat excelent în partea a doua a partidei.
Rangers îşi continuă seria perfectă acasă, în acest sezon (11 meciuri - 11 victorii) şi are un avans uriaş în fruntea clasamentului: 19 puncte peste Celtic, care, deşi are 3 restanţe, cu greu va putea să reuşească o "remontada".
Ianis a avut un procentaj de pase reușite de 86%, printre care și două pase cheie. De asemenea, Ianis a câștigat șapte din cele opt dueluri în care a fost implicat. Hagi Jr. are un procentaj de 100% la driblinguri, ambele încercate în meci fiind reușite.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM O ORĂ