Deja desemnată campioană a Scoției de ceva timp, Glasgow Rangers a jucat miercuri în etapa a 37 a Scottish Premiership, în deplasare la Livingston, pe care a învins-o cu 3-0, ultimul gol fiind marcat de Ianis Hagi.
Echipa lui Steven Gerrard a deschis scorul în minutul 42, prin Tavernier, din lovitură de la 11 metri. Faza a fost una incredibilă, iar la capătul ei Ianis a fost faultat în careu. Ryan Kent a majorat la 2-0, imediat după pauză, în minutul 57. Ianis Hagi a închis tabela, în minutul 83, cu un gol marcat din pasa lui Itten.

Gerrard l-a lăudat pe Ianis Hagi: "Foarte curajos"

Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
La final, Stevie G s-a declarat încântat de modul în care a jucat echipa sa. Scăpată de presiune, Rangers a combinat excelent, a jucat în viteză și a pus presiune în mod constant pe poarta adversă. Ianis Hagi a fost lăudat și el de managerul englez, românul fiind printre cei mai buni de pe teren.
"Am avut un joc de echipă foarte bun și am marcat trei goluri superbe. Primul a fost un penalty, dar cum s-a ajuns acolo e impresionant. Ianis a fost foarte curajos. Bravo, băieților!", a spus Steven Gerrard.
7 goluri și 10 assisturi are Ianis Hagi în tricoul lui Rangers în acest sezon, doar în campionat.
Evoluțiile excelente l-au adus în atenția unor formații importante din Serie A și La Liga, însă Rangers va face tot posibilul să îl păstreze, pentru a încerca să facă o figură bună în Champions League, dar și pentru a-și apăra titlul de campioană.
Glasgow Rangers are 99 de puncte în clasament și singura miză a coechipierilor lui Hagi a rămas depășirea pragului de 100 de puncte, obiectiv ce poate fi realizat în ultima etapă, sâmbătă, când va întâlni pe teren propriu, pe Aberdeen.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50