Glasgow Rangers a oficializat astăzi împrumutul lui Ianis, iar Steven Gerrard, tehnicianul scoțienilor, a vorbit cu mult entuziasm despre mijlocașul nostru:
"L-am urmărit foarte mult timp pe Ianis până să reușim transferul său. Este clar că are foarte multă calitate și cu siguranță va face diferența în tricoul lui Rangers.", a spus Gerrard despre noul său jucător Ianis Hagi.
La conferința de presă, Gerrard a ținut să vorbească și despre Gică Hagi, jucătorul care l-a făcut "să sară de pe canapea la Campionatul Mondial din 1994":
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
IERI LA 05:08
"În copilărie eram un mare fan al lui Gheorghe Hagi. Performanțele lui de la Cupa Mondială din 1994 m-au făcut să sar de pe canapea. În 2000, la Euro, trebuia să fiu titular în meciul cu România, dar am avut o problemă la gambă și am rămas pe bancă. Regret că nu am avut șansa să joc împotriva lui.", a declarat Steven Gerrard.

Ianis Hagi, întâmpinat la stadion de Steven Gerrard

Ianis a avut parte de o primire minunată la Rangers, fiind însoțit de Steven Gerrard și de oficialii clubului prin complexul stadionului Ibrox. Mijlocașul român s-a declarat foarte fericit pentru acest transfer în Scoția, unde speră să se integreze cât mai repede:
"Sunt foarte fericit că am primit această oportunitate! Voi juca la un club uriaș, cu o mentalitate extraordinară. Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii lui Rangers! Sper să formăm o legătură foarte strânsă.", a fost prima reacție a lui Ianis Hagi.
https://i.eurosport.com/2020/01/31/2766284.jpg
"Hagi is here!" (Hagi este aici!) au titrat oficialii lui Rangers, după anunțul făcut astăzi de club.
Ianis Hagi a fost transferat vara trecută de Genk de la Viitorul pentru 4 milioane de euro. El nu a reușit să se impună în primul 11, jucând doar 19 meciuri, în majoritatea intrând din postura de rezervă. Hagi Jr. a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24