Glasgow Rangers a oficializat astăzi împrumutul lui Ianis, iar Steven Gerrard, tehnicianul scoțienilor, a vorbit cu mult entuziasm despre mijlocașul nostru:
"L-am urmărit foarte mult timp pe Ianis până să reușim transferul său. Este clar că are foarte multă calitate și cu siguranță va face diferența în tricoul lui Rangers.", a spus Gerrard despre noul său jucător Ianis Hagi.
La conferința de presă, Gerrard a ținut să vorbească și despre Gică Hagi, jucătorul care l-a făcut "să sară de pe canapea la Campionatul Mondial din 1994":
Scottish Premiership
Ianis Hagi s-a întors în Scoția! Care este starea fotbalistului după primele antrenamente
IERI LA 14:59
"În copilărie eram un mare fan al lui Gheorghe Hagi. Performanțele lui de la Cupa Mondială din 1994 m-au făcut să sar de pe canapea. În 2000, la Euro, trebuia să fiu titular în meciul cu România, dar am avut o problemă la gambă și am rămas pe bancă. Regret că nu am avut șansa să joc împotriva lui.", a declarat Steven Gerrard.

Ianis Hagi, întâmpinat la stadion de Steven Gerrard

Ianis a avut parte de o primire minunată la Rangers, fiind însoțit de Steven Gerrard și de oficialii clubului prin complexul stadionului Ibrox. Mijlocașul român s-a declarat foarte fericit pentru acest transfer în Scoția, unde speră să se integreze cât mai repede:
"Sunt foarte fericit că am primit această oportunitate! Voi juca la un club uriaș, cu o mentalitate extraordinară. Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii lui Rangers! Sper să formăm o legătură foarte strânsă.", a fost prima reacție a lui Ianis Hagi.
https://i.eurosport.com/2020/01/31/2766284.jpg
"Hagi is here!" (Hagi este aici!) au titrat oficialii lui Rangers, după anunțul făcut astăzi de club.
Ianis Hagi a fost transferat vara trecută de Genk de la Viitorul pentru 4 milioane de euro. El nu a reușit să se impună în primul 11, jucând doar 19 meciuri, în majoritatea intrând din postura de rezervă. Hagi Jr. a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Gol spectaculos reușit de un puști de la Farul în Liga 3! A marcat de la 40 de metri
18/09/2021 LA 09:29
Romanian Liga I
Enes Sali, în presa din Spania! Ce au scris cei de la Marca despre cel mai tânăr marcator din Liga 1
16/09/2021 LA 07:42