Ianis Hagi a impresionat la Rangers, dar nu e de ajuns pentru ca oficialii clubului să se decidă acum în privinţa transferului internaţionalului român. Steven Gerrard, tehnicianul vicecampioanei Scoţiei, a precizat că este prea devreme să se vorbească despre o mutare definitivă, conform Daily Record.
Nu trebuie să ne grabim. Avem timp. Ianis a avut un impact puternic şi suntem mulţumiţi de el, atât pe teren, cât şi în afara lui. Este un jucător profesionist şi a înţeles repede stilul nostru de joc. Oamenii vorbesc despre golurile şi pasele lui, dar şi tactic este foarte inteligent. Are tot, atitudinea, etică. Suntem într-o poziţie favorabilă, să ştim că avem prima opţiune să îl transferăm definitiv, dar nu trebuie să iau acum o decizie
Scottish Premiership
Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi! Unde este dorit din această iarnă
ACUM 19 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/03/2768466.jpg

Început bun pentru Ianis la Rangers

Ianis are 3 goluri și două pase de gol a reușit Ianis Hagi în cele 8 partide jucate până acum pentru Glasgow Rangers.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Rangers i-a stabilit prețul lui Ianis Hagi! Cât trebuie să plătească echipele care îl vor
30/11/2021 LA 16:13
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
29/11/2021 LA 09:38