Michael Beale lucrează îndeaproape cu Steven Gerrard la Rangers de când fosta glorie a lui Liverpool a devenit antrenorul echipei. Acesta consideră că principala calitate a managerului englez este aceea de a recruta tinerii jucători cu care dorește să lucreze, iar acest lucru s-a văzut în evoluția echipei din ultimii 2 ani.
"Are un ochi deosebit pentru recrutarea tinerilor cu care dorește să lucreze, așa că petrece mult timp pe o bază individuală vorbind cu acei jucători și înțelegându-i. Cred că acest lucru este foarte important.", a spus Beale într-un interviu acordat pentru Coaches Voice.
De asemenea, secundul lui Gerrard, a admis că tânărul antrenor este implicat în tot ceea ce se întâmplă la club: "Există o adevărată transformare a clubului, pe care oamenii nu o pot vedea din exterior, dar s-au pus în funcțiune niște structuri foarte puternice. Numirea lui Ross Wilson ca director sportiv a ajutat foarte mult la progresul clubului."
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
22/01/2022 LA 10:38

Glasgow Rangers e lider în Scoția

Echipa lui Ianis Hagi are un început fantastic de sezon, fiind lider detașat în campionatul Scoției. Rangers are 12 victorii și 2 egaluri în primele 14 etape, având 37 de goluri marcate și doar 3 primite. Celtic e pe locul secund, la 9 puncte în spate, dar "alb-verzii" au 2 meciuri mai puțin disputate.
De asemenea, formația condusă de Steven Gerrard are șanse mari de a ajunge și în primăvara Europa League. Scoțienii au 7 puncte după 3 meciuri, la fel ca Benfica, cele 2 echipe fiind urmate de Lech Poznan și Standard Liege, cu 3, respectiv 0 puncte.
Ultima înfrângere a lui Rangers datează din sezonul trecut, din returul optimilor de finală a Europa League, când scoțienii au pierdut în deplasarea de la Leverkusen, scor 0-1, după ce fuseseră învinși și pe Ibrox (3-1) în luna martie, înainte de întreruperea competițiilor din cauza pandemiei.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16