La finalul tragerilor la sorți pentru grupele EURO 2020, desfășurate ieri, la București, Răzvan Burleanu a declarat că România va disputa un meci amical uriaș, înainte de Campionatul European. Chiar dacă nu a specificat numele adversarului, se pare că "tricolorii" vor evolua pe Wembley, împotriva Angliei.
"Avem un meci amical mare în luna iunie, pe care îl vom anunța zilele următoare. Un meci într-una din țările în care avem o comunitate mare.", a spus președintele FRF.
Șeful Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiță, a dezvăluit numele adversarei de cinci stele pe care o vor avea "tricolorii" înainte de EURO 2020, pe 6 sau 7 iunie.
Fotbal
Diogo Jota, ratarea anului în meciul cu Crystal Palace! Salah, cu mâinile în cap în fața porții
ACUM 10 MINUTE
"Burleanu știa de mai multă vreme de partida asta, dar a vrut să fie sigur înainte să confirme. E un lucru important să joci cu Anglia. Cred că acolo este civilizația fotbalului.", a declarat Stoichiță la ProX.
Naționala României și-a aflat ieri, în cadrul tragerilor la sorți de la Romexpo, adversarele de la Campionatul European de anul viitor. Dacă va reușit să treacă de cele două meciuri de la baraj, formația pregătită de Rădoi va fi repartizată în grupa C, alături de Olanda, Ucraina și Austria.
Fotbal
Sadio Mane deschide scorul pe Anfield în meciul cu Crystal Palace în etapa a 5-a
ACUM 14 MINUTE
Romanian Liga I
Mircea Rednic nu i-ar spune "nu" lui Dinamo, dar pune o condiție clară pentru a reveni în "Groapă"
ACUM 33 MINUTE