Grupa C, cea care se împerechează cu grupa nostră pentru grupele principale, e una extrem de echilibrată. Tricolorele s-au calificat deja mai departe, după victoria contra Poloniei, dar avem nevoie de un mic miracol luni seară, cu Norvegia, pentru a nu pleca în grupele principale cu 0 puncte (după înfrângerea cu Germania, formaţie deja calificată şi ea).
Olanda, surpriza neplăcută de la Campionatul European de handbal
Se părea clar, înainte de startul competiţiei, că Olanda va fi una din adversarele lui Neagu&Co, unii specialişti considerând că batavele, campioane mondiale, vor câştiga grupa C. Doar că, după ce a pierdut cu Serbia (25-29), "portocala mecanică" a fost învinsă, total neaşteptat, şi de Croaţia, scor 25-27. Astfel, fără punct după primele două partide, Olanda va juca meci decisiv contra Ungariei. În caz că nu învinge, va părăsi competiţia mai devreme decât ar fi anticipat oricine.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 8 ORE
Clasament grupa C
1. Croaţia - 4 puncte (51-47)
2. Ungaria - 2 puncte (60-50)
3. Serbia - 2 puncte (55-63)
4. Olanda - 0 puncte (50-56)
România - Norvegia, partida de care se leagă mare parte din şansele de a spera la semifinale, după grupele principale, e luni, de la 21:30. Confruntarea poate fi urmărită în format LIVE-TEXT pe eurosport.ro.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 8 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 10 ORE