Fotbal

Străinul dorit în naționala României | Anunțul lui Mirel Rădoi: "L-am vrut și când eram la FCSB"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Mirel Rădoi

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
24/06/2020 la 18:42

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a anunțat în această seară că ia în calcul posibilitatea convocării unui jucător străin la națională.

Mirel Rădoi a fost în această seară invitat la Digi Sport, acolo unde a spus că și-ar dori ca fundașul portughez al CFR Cluj, Mario Camora, să facă parte din echipa națională a României: "Pe Camora l-am dorit și când am antrenat-o pe FCSB. Îmi place, e util echipei și are o atitudine bună. E una dintre variantele la care mă gândesc, dar nu știu cum e cu procedura de naturalizare", a spus Rădoi la Digi Sport.

Mario Camora are 33 de ani și joacă în România din 2011. El a strâns peste 250 de apariții în tricoul lui CFR Cluj. Luna trecută, Mirel Rădoi a anunţat că vrea să-i naturalizeze pe atacantul francez Billel Omrani de la CFR Cluj şi pe atacantul italian de origine română Dumitru Cardoso de la Gaz Metan Mediaş.

Fotbal

Daum, pus la zid de Mirel Rădoi după mandatul germanului pe banca naţionalei: "Nu mi-a plăcut nimic"

09/07/2020 LA 09:34

Mirel Rădoi ia în calcul o posibilă despărțire de naționala României

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României, va debuta la cârma "tricolorilor" în toamnă, la meciurile din Liga Națiunilor. Numit la conducere în luna noiembrie a anului trecut, fostul mijlocaș ar fi trebuit să conducă naționala noastră la meciul de baraj împotriva Islandei, din luna martie, însă pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap tutoror celor implicați în lumea fotbalului.

Într-un interviu oferit pentru Digi Sport, Rădoi a vorbit despre viitorul său și, în ciuda faptului că încă n-a bifat vreun meci pe banca naționalei României, acesta a dezvăluit că ia în calcul o posibilă despărțire. În cazul scenariului negativ în care România va pierde categoric primele două meciuri din Liga Națiunilor, cu Irlanda de Nord și Austria, Mirel Rădoi nu va ezita să-și anunțe demisia, cu o lună înaintea barajului cu Islanda, programat pe 8 octombrie.

Fotbal

Premieră pentru naționala României! Unde se va juca amicalul de lux împotriva Angliei

14/02/2020 LA 20:52
Fotbal

Rădoi a creionat primul "11" al României cu Islanda: "Fundași centrali Chiricheș și Radu Ștefan"

13/02/2020 LA 20:06
Subiecte asemănătoare
FotbalRomaniaMirel Radoi
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol