Luis Suarez se află pe picior de plecare de la Barcelona, după ce Ronald Koeman l-a anunțat că nu va intra în planurile sale pentru sezonul 2020/2021. Atacantul sud-american a demarat căutările unei noi echipe, iar prima destinație despre care s-a discutat intens a fost Juventus.
Suarez chiar ajunsese la o înțelegere cu "Bătrâna Doamnă" și se afla aproape de obținerea pașaportului italian. Între timp, negocierile au căzut deoarece atacantul nu ar fi putut finaliza întregul proces înainte de încheierea perioadei de mercato, de pe 5 octombrie.
Astăzi, presa din Italia a anunțat o adevărată "bombă". Se pare că Luis Suarez ar fi fost ajutat să treacă examenul pentru obținerea cetățeniei. Poliția din Peninsulă a deschis o anchetă și va încerca să afle cum a ajuns starul uruguayan în posesia răspunsurilor de la testul respectiv.
Cupa Mondială FIFA
Modul unic în care nemții boicotează Mondialul, dar nu și fotbalul! Cifrele vorbesc de la sine
ACUM 13 MINUTE

Suarez, acuzat că a trișat la examenul pentru obținerea cetățeniei italiene

Presa italiană anunță că Suarez și autoritățile competente s-ar fi înțeles asupra întrebărilor de la testul respectiv cu mult timp înainte de susținerea acestuia. Mai mult, nota ar fi fost acordată chiar înainte ca jucătorul Barcelonei să susțină examenul.
Șeful institutului Palazzo Gallenga, responsabil cu susținerea examenelor pentru obținerea pașaportului italian, va fi anchetat de poliția din Peninsulă în următoarea perioadă, ca urmare a actului ilegal săvârșit.

Viitorul lui Suarez rămâne incert! După Juventus, a picat și varianta Atletico Madrid

După ce a picat varianta Juventus, Luis Suarez a fost asociat cu un posibil transfer la Atletico Madrid, rivala Barcelonei din La Liga. Între timp, Alvaro Morata a plecat de la formația pregătită de Diego Simeone, motiv pentru care locul lăsat liber părea că va fi umplut, mai mult ca sigur, de Suarez.
Planurile uruguayanului au fost însă date peste cap. Presa iberică anunță că oficialii Barcelonei nu sunt de acord să-l cedeze gratuit pe Suarez la o altă echipă din campionatul intern. Suarez ajunsese la un acord comun cu Atletico și urma să semneze un contract pe 2 ani, cu un salariu anual de 9 milioane de euro.
Suarez mai are un an de contract cu Barcelona, dar Koeman l-a anunțat că nu va conta pe el. Prin urmare, atacantul a discutat cu board-ul catalan și ajunseseră la concluzia că poate pleca liber de contract în această vară. Doar că, oficialii Barcelonei n-au anunțat inițial că Suarez va avea "interzis" să meargă la o altă echipă din La Liga.
Prin urmare, viitorul lui Luis Suarez rămâne în continuare incert, cu două săptămâni înainte de încheierea perioadei de transferuri. În același timp, Altetico Madrid este obligată să caute un înlocuitor pentru Alvaro Morata, plecat la Juventus sub formă de împrumut.
La ora actuală, Edinson Cavani pare principalul candidat să ajungă la Atletico Madrid. Conaționalul lui Luis Suarez a rămas liber de contract la începutul verii, după despărțirea de PSG.
Cupa Mondială FIFA
Confuzie totală la Belgia – Maroc! Portarul africanilor "a dispărut" după intonarea imnului
ACUM 14 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
ACUM 37 MINUTE